ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Oneman για μία ημέρα στα χέρια του Παντείου

Οι φοιτητές του AD&PR Lab παίρνουν το τιμόνι του site στα χέρια τους για 24 ώρες.

Η Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για το Oneman. Κι αυτό γιατί μετά από 3 χρόνια και 3 μήνες λειτουργίας, είναι η πρώτη φορά που παραδίδουμε τα “κλειδιά” σε κάποιους άλλους και τους εμπιστευόμαστε τη θεματολογία μας για εκείνη την ημέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι άνθρωποι οι οποίοι τρέχουν σήμερα το Oneman είναι φοιτητές και γεμίζουν το site μας με τις δικές τους ιδέες, σκέψεις και ανησυχίες.

 

Συνεχίζοντας την εξαιρετική σχέση που έχει το Oneman με το τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, κάθε φοιτητής του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων (AD&PR Lab) ανέλαβε στα πλαίσια του μαθήματος “Δημόσιες Σχέσεις: The art of storytelling”, να προτείνει κάποια θέματα και να γράψει ένα από αυτά εν είδη εργασίας εξαμήνου. Το αποτέλεσμα θα το κρίνεις εσύ διαβάζοντας και σχολιάζοντας τα κείμενα των παιδιών.

Από το πρωί, έχουμε κοντά μας εδώ στα γραφεία της 24Media τους φοιτητές του τμήματος για να δουν από κοντά τη λειτουργία του site, να “ανεβάσουν” τα θέματά τους και να συνομιλήσουν με την συντακτική ομάδα του Oneman. Και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενούμε ανθρώπους οι οποίοι είναι αναγνώστες μας και στο μέλλον θα είναι ενδεχομένως όχι μόνο αναγνώστες αλλά και συνεργάτες μας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία “πρώτη” για το Oneman. Αλλά είναι στον πυρήνα της λειτουργίας αυτού του site και της 24Media να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Οπότε είναι δεδομένο για εμάς ότι θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ενέργειες και στο μέλλον.

Να ευχαριστήσουμε θέμα την Μπέττυ Τσακαρέστου, επίκουρη καθηγήτρια και υπεύθυνη του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημόσιων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και τον Νίκο Κακολύρη, Business Unit Director Asset Ogilvy Public Relations και Συνεργάτη του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων στο μάθημα Δημόσιες Σχέσεις, The art of Storytelling, για τη συνεργασία ώστε να υλοποιηθεί αυτό το project.