(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
BUZZ

Οι αντιδράσεις των Τούρκων για τον Φατίχ Τερίμ είναι πιο επικές από την πρόκριση του ΠΑΟ

Οι Τούρκοι σχολίασαν ποστ του Ολυμπιακού και αποθέωσαν τον Φατίχ Τερίμ. Δεν καταλαβαίνουμε τι γράφουν, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι.

Ξύπνα Έλληνα, από το Χ θα γίνει η επίθεση στη χώρα μας από τους «γείτονες». Τέτοιους γείτονες, βέβαια, δεν τους θέλουμε αλλά έτσι όπως τα έφερε η μοίρα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Για την ώρα και όσο ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, κάνουμε τα στραβά μάτια, μάτια τα οποία πονάνε σε υπερβολικό βαθμό από το χθεσινό παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί αν δεν είχατε την τύχη ή την ατυχία να παρακολουθήσετε το την παράσταση που έδωσαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, η ομάδα του Τερίμ, του «Αυτοκράτορα» για τους γνώστες, επικράτησε με 7-6 στα πέναλτι μετά από ένα συγκλονιστικό, απίθανο παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση γιατί δεν υπάρχει γιατί, κάποιος μας καταράστηκε, κάποιος με αποφάσισε να μας βασανίσει.

Ίσως, λέμε ίσως, ήταν επόμενο το ματς να είναι κακό εφόσον οι απουσίες ήταν πολλές και σημαντικές και για τις δύο ομάδες. Για παράδειγμα, δεν πάτησαν χορτάρι οι Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μπιέλ, Ρέτσος από τον Ολυμπιακό και οι Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που κρατάμε στο τέλος, πέρα από την υπενθύμιση στο κινητό για το ραντεβού μας με τον οφθαλμίατρο, είναι οι αντιδράσεις των Τούρκων στο X, κάτω από το ποστ του Ολυμπιακού. Δεν καταλαβαίνουμε τι γράφουν, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι. Το μόνο που καταλάβαμε, είναι ότι αγαπούν τον Τερίμ και τον αγαπούν τόσο, που μερικά από τα tweets γίνονται υπερβολικά αστεία.

Προφανώς, τα καλύτερα είναι αυτά που στέλνουν το μήνυμά τους με τη βοήθεια του Google translate. Ακόμα και αυτά που δεν έχουν λεζάντα, όμως, όπως η φωτογραφία του Φατίχ Τερίμ στο ρόλο του Δία, δίνουν το κάτι παραπάνω.