ΣΚΑΙ
BUZZ

10 αγριεμένες απαντήσεις κρεατοφάγων στον Γιώργο Κοψιδά ενόψει Πάσχα

O vegan Γιώργος Κοψιδάς ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram ενόψει του σουβλίσματος του οβελία και πυροδότησε την οργή των κρεατοφάγων.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που σημάδεψαν το φετινό Survivor. Ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν από την αρχή του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο, έδωσε πολλές μάχες στα αγωνίσματα, ενώ αποτέλεσε και τον άτυπο αρχηγό της Κόκκινης ομάδας μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησε.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μάθαμε για εκείνον ήταν πως έχει επιλέξει τον veganισμό. Ο Γιώργος Κοψιδάς δεν έτρωγε τα ψάρια που έπιανε η ομάδα του στο Survivor και κάθε φορά που κέρδιζαν κάποιο έπαθλο που περιελάμβανε κρέας, η παραγωγή του ετοίμαζε κάτι διαφορετικό με βάση τον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής του.

Το post που έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς και εξόργισε τους κρεατοφάγους

Έτσι, λοιπόν, ενόψει Πάσχα ο Γιώργος Κοψιδάς αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους αυτούς που περιμένουν το σούβλισμα του οβελία την Κυριακή του Πάσχα. Ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με ένα αρνάκι, γράφοντας, «Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας!»

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, αυτό το ξέσπασμα του Γιώργου Κοψιδά πυροδότησε ένα άλλο ξέσπασμα, αυτό των κρεατοφάγων. Ο πρώην παίκτης του Survivor δέχθηκε δεκάδες σχόλια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε και δεν θα λέγαμε πως ήταν και πολύ ψύχραιμα.