ΑΝΤ1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Πριν τις κηδείες, δύο γάμοι έκαναν το κοινό να παραληρεί

Η πιο αιματοβαμμένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης οδεύει προς το μεγάλο της φινάλε και πραγματοποίησε ένα ευχάριστο διάλειμμα με διπλό γάμο.

Οι Άγριες Μέλισσες, το ελληνικό Game of Thrones, μετράει αντίστροφα τις ημέρες μέχρι το μεγάλο της φινάλε και πριν τις κηδείες, μας κερνάει διπλό γάμο. Η Δρόσω Σταμίρη και ο Κωνσταντής Σεβαστός, οι χαρακτήρες των Δανάη Μιχαλάκη και Γιάννη Κουκουράκη, μετά από τα αλλεπάλληλα εμπόδια, κατάφεραν να παντρευτούν.

Κάθε χρόνο, το κοινό των Άγριων Μελισσών υποστήριζε και από έναν έρωτα (ή «σιπ» όπως θα το δείτε γραμμένο στο ίντερνετ). Εφόσον η Λενιώ και ο Λάμπρος, οι χαρακτήρες των Μαρία Κίτσου και Δημήτρη Γκοτσόπουλου, αποκαταστάθηκαν και περιμένουν και παιδί, η Δρόσω και ο Κωνσταντής, γνωστοί και ως ΔΚ σιπ, ήταν το αγαπημένο ζευγαράκι του κοινού τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο γάμος τους λοιπόν προκάλεσε ένα κύμα λατρείας από τους αφοσιωμένους στις Άγριες Μέλισσες χρήστες του Twitter. Στο χθεσινό επεισόδιο όμως, ο γάμος που είδαμε δεν ήταν μόνο ένας.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος, οι οποίοι κάποιους μήνες πριν είχαν πάρει διαζύγιο, παντρεύτηκαν κρυφά την ώρα του γάμου των αδελφών τους. Σύμφωνα με την εκκλησία, δυο αδέλφια δεν μπορούν να παντρευτούν δύο αδέλφια παρά μόνο αν ο γάμος γίνει ταυτόχρονα. Έτσι το έτερο ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε με κρυφή συνεννόηση με τον παπά.

Οι έξαλλες αντιδράσεις του κοινού

Στις 7 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που σήμανε την άνοιξη της ελληνικής τηλεόρασης. Και όπως είναι φυσικό για τις Άγριες Μέλισσες, το φινάλε θα είναι αιματοβαμμένο. Τα spoilers που κυκλοφορούν μιλούν για πέντε θανάτους στα τελευταία επεισόδια.

Σύμφωνα με τις συγκρατημένες δηλώσεις των πρωταγωνιστών, όλοι οι χαρακτήρες θα δικαιωθούν με ένα τρόπο και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνονται με την τρίτη σεζόν, για να μην τραβηχτεί από τα μαλλιά η ιστορία. Όπως δήλωσε και η Έλλη Τρίγγου, στη σειρά έχουν συμβεί πια τα πάντα.

Οι πιστοί θεατές όμως θα ήθελαν να δουν το παιδί της Ελένης και του Λάμπρου, αποκαλούμενο και ως #εθνικόπαδί στα social media, να ζει την εφηβεία του στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Ποιος ξέρει, μπορεί σε είκοσι χρόνια να μιλάμε για αυτό το spin-off.