Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου- Watkinson
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε την iconic φωτογραφία των ‘Friends’

Πρωταγωνιστήσαμε στο δικό μας επεισόδιο από τα 'Φιλαράκια', 25 χρόνια μετά.

Φαντάζομαι θα έχεις ήδη καταλάβει τη μεγάλη αγάπη που τρέφουμε σε αυτό εδώ το site για τα Φιλαράκια, τη σειρά που μας μεγάλωσε μια γενιά και θα συνεχίσει να μεγαλώνει κι άλλες. Κι αυτό γιατί τα Friends ξεπερνούν κάθε έννοια του χρόνου.

Τι κι αν το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε πριν από 25 ολόκληρα χρόνια; Τι κι αν έχεις δει τα επεισόδια δεκάδες φορές και έχεις μάθει ακόμη και διαλόγους απ’ έξω, δεν υπάρχει στιγμή που να μη θες να καθίσεις να δεις τη συνέχεια και να γελάσεις ξανά όπως την πρώτη φορά.

Με τα ‘Φιλαράκια‘ να κλείνουν ένα τέταρτο του αιώνα ζωής, αποφασίσαμε ως Oneman να βγάλουμε την iconic φωτογραφία που είχαν βγάλει κάποτε ο Ross, η Rachel, η Monica, ο Joey, η Phoebe και ο Chandler. Ξέρεις αυτή με που κάθονται όλοι μαζί και πίνουν milkshakes, έχοντας μπροστά τους παγωτά; Αυτήν εδώ.

Μετά την αρχική ιδέα, λοιπόν, επόμενο βήμα ήταν να μοιράσουμε ρόλους. Ο Νίκος Σταματίνης μπήκε στα ρούχα του Chandler, η Ιωσηφίνα Γριβέα δίπλα του σε ρόλο Rachel, Κωνσταντίνος Αμπατζής ως άλλος Ross, Κώστας Μανιάτης σε μια πιο μουσάτη (αλλά εξαιρετική) εκδοχή της Μόνικα, Joey ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης και Phoebe η Ναστάζια Καπέλλα. Οκ, το ‘χαμε.

Σειρά είχε το να βρούμε τα γλυκά. Για καλή μας τύχη, οι τρομερά κουλ τύποι του I Cake You έδωσαν τη λύση. Ο Αποστόλης κατέφθασε στα γραφεία μας γεμάτος γλυκά και έφτιαξε αυτές τα εντυπωσιακές γλυκές αμαρτίες που θα δεις στη φωτογραφία.

Ο Θέμης Καίσαρης ανέλαβε τη σκηνοθεσία, ο Γιάννης Δημητρέλλος εκτέλεσε χρέη βοηθού σκηνοθέτη, ενώ η Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson πάτησε το μαγικό κλικ για να βγει το τελικό αποτέλεσμα. Όπως θα δεις και στις backstage φωτογραφίες, κάναμε γκάφες μέχρι να βρούμε τις σωστές θέσεις, γελάσαμε και πάνω απ’ όλα το απολαύσαμε.

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου- Watkinson

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου- Watkinson

Αν πρέπει να κλείνοντας να δώσουμε ένα τίτλο στο ‘επεισόδιο’ της προσπάθειάς μας, ας μείνει στην ιστορία ως ‘αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε την iconic φωτογραφία των ‘Friends‘.

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου- Watkinson

***

Και μην ξεχνάς! Άκου τι είπαμε για τις νίκες του ‘Game of Thrones’, τον θρίαμβο του ‘Fleabag’ και τα Emmys του Netflix.

 

ΚΙ ΑΛΛΑ ‘FRIENDS’:

Ποιος χαρακτήρας των ‘Friends’ είσαι;
Friends: Είδαμε πρώτοι τον πιλότο της νέας κωμωδίας
Το ‘Friends’ ξεπερνά κάθε έννοια του χρόνου
Chandler ή Joey; Ήρθε η ώρα να λύσουμε τα μεγαλύτερα διλήμματα του ‘Friends’
Ξέρουμε γιατί το διαμέρισμα της Monica στα ‘Φιλαράκια’ ήταν μωβ