ΜΟΥΣΙΚΗ

Bandage on Tour, μέρα 13η: Τελευταία στάση πριν την Αθήνα

Οι Bandage μας γράφουν το ημερολόγιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Κάθε μέρα και για 2 βδομάδες, η πανκ μπάντα Bandage μας έγραφε ένα γράμμα από το βαν της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Πολλά live, πολλές εικόνες, πολλή μουσική και πολλά χιλιόμετρα.

***

Μέρα 13η.

Βόλος.

Τα δύο τελευταία live του τουρ ήταν αυτά που έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα! Λάρισα και Βόλος ένα διήμερο πάρτυ! Σωστός κόσμος, φίλοι, δυνατή μουσική, αλκοόλ… Ό,τι απλά χρειάζεσαι για να κρατηθείς όρθιος από την κούραση δώδεκα ημερών που προηγήθηκαν, και να επιστρέψεις Αθήνα.

Κάπου γύρω στις 18:00 της Δευτέρας άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης από τη νύχτα της Κυριακής και σιγά σιγά ξεκινάμε για Βόλο. Για πρώτη φορά φτάνουμε στην ώρα μας, ξεφορτώνουμε το βαν, κάνουμε soundcheck και φεύγουμε κατευθείαν για φαλάφελ και για μπύρες σε έναν τοπικό παραγωγό!

Αν και ήταν Δευτέρα βράδυ, το venue γέμισε! Το live ξεκίνησε με ένα δυναμικό ακουστηκό  punk rock set, τους φίλους μας Tullamore Duo, που ήταν αρκετό για να ζεστάνει τον κόσμο! Ύστερα από ένα live φωτιά και πολλά θετικά vibes από τον κόσμο, αυτό το τουρ έλαβε τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα τελευταία μας νέα σας τα γράφουμε μέσα από το βαν οδεύοντας προς Αθήνα υπό βροχή και ομίχλη. Η απόλυτη ξενέρα της επιστροφής στην καθημερινότητα.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στη σκηνή του six dogs για να τα σπάσουμε για τελευταία φορά μαζί με τους φίλους Pale Oaks!

Τα λέμε εκεί…

*Bandage Tour: tour info | facebook | bandcamp | instagram

Οι Bandage κλείνουν την περιοδεία τους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Six Dogs. Κάθε μέρα θα μας γράφουν από το πούλμαν της περιοδείας.

BANDAGE ON TOUR:

Μια πανκ περιοδεία στα Βαλκάνια
Μέρα 1: Θεσσαλονίκη
Μέρα 2: Βελιγράδι
Μέρα 3: Στο κέντρο του Βελιγραδίου
Μέρα 4: Από το Βελιγράδι στη Βιέννη
Μέρα 5: Βιέννη και διπλός ελληνικός
Μέρα 6-7: Live σε κτίριο πρώην φυλακών
Μέρα 8η: Το youth center στον πρώτο όροφο
Μέρα 9η: Κάστρα, chili και ομίχλη
Μέρα 10η: Novi Sad
Μέρα 11η: Φτάνοντας στη Σόφια