ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘Bates Motel’: Η Rihanna γίνεται η Marion Crane του ‘Ψυχώ’

Η Marion Crane ξαναζεί στον τελευταίο κύκλο του 'Bates Motel'.

Φαντάσου το πιο κουλ δώρο που θα μπορούσε να σου κάνει κάποιος για τα γενέθλιά σου. Τώρα φαντάσου ότι το δώρο της Rihanna ανήμερα των γενεθλίων της είναι η πρεμιέρα της αγαπημένης της σειράς, με την ίδια να παίζει έναν εμβληματικό ρόλο που αναβιώνει στην τελευταία σεζόν του ‘Bates Motel’. Το δικό της δώρο ισοπεδώνει το δικό σου, παραδέξου το.

Όταν η Marion Crane έκανε check-in στο μοτέλ του Norman Bates, δεν ήξερε ότι ήταν η μοίρα της να γίνει η πιο γνωστή σκηνή φόνου στο σινεμά τρόμου. Μια ντουζιέρα και ένα μαχαίρι μετά, η ιστορία την είχε πάρει την απόφασή της.

Τώρα τον ίδιο ρόλο θα παίξει η Rihanna στον τελευταίο κύκλο του ‘Bates Motel’, του τηλεοπτικού requel του ‘Psycho’ που έφτασε αισίως στο σημείο που δεν έχει γυρισμό για τον πρωταγωνιστή του, αλλά σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς Cartlon Cuse (‘LOST’) και Kerry Kehrin (‘Friday Night Lights’) – και βάσει όλου του χειρισμού τους για την ιστορία του Bates στην πραγματικότητα – η κατάληξη, ή τουλάχιστον η πορεία της Crane προς τα εκεί, θα είναι διαφορετική από αυτό που περιμένουμε.

“Διαβάσαμε ένα άρθρο που έλεγε ότι είναι μεγάλη φαν του ‘Bates Motel’. Τη ρωτήσαμε και είπε ναι. Ήταν τέλειο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είναι μια εκδοχή του χαρακτήρα πολύ διαφορετική από αυτήν της ταινίας. Θέλαμε ο χαρακτήρας να είναι ξεχωριστός και νιώθαμε ότι για να το κάνουμε αυτό, χρειαζόταν να βρούμε κάποια ιδιαίτερη περίπτωση για να την υποδυθεί”.

Στο παρακάτω τρέιλερ παίρνουμε μόνο μια μικρή γεύση από την τραγουδίστρια, αλλά είναι αρκετή:

* Το ‘Bates Motel’ επιστρέφει στις 20 Φεβρουαρίου στο A&E.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ‘Forever’ του ‘Bates Motel’ στα καλύτερα επεισόδια του PopCode για το ’16