ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έπιασε το τάμα, κόβεται το Big Bang Theory

Δεν βγήκαν άδικα τόσα στόρι στην Τήνο.

Φέτος το καλοκαίρι θα παρατηρήσατε και εσείς, είτε από το Instagram είτε από τις post-καλοκαίρι-συζητήσεις στο γραφείο ή στο καφέ είτε από τον ίδιο σας τον εαυτό που ήταν, ότι πολύς κόσμος πήγε στην Τήνο.

Και ενώ στις αρχές του μήνα ο πρόεδρος του CBS, που προβάλλεται το ‘Big Bang Theory’, είχε πει ότι δεν είχαν σκοπό να κόψουν τη σειρά και ότι βρίσκονταν σε συζητήσεις για ανανέωσή της. Μπουμ! πριν τελειώσει ο Αύγουστος ανακοινώνεται ότι τέρμα. Η 12η σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα σε ένα μήνα, θα είναι και η τελευταία του.

Στον τόπο μας ξεκινήσαμε να βλέπουμε ‘Big Bang Theory’ από το STAR, το κανάλι που μας μύησε γενικά στις ξένες σειρές (και του το χρωστάμε αυτό). Παιζόταν μετά τα ‘Φιλαράκια’ και ήταν μια ταιριαστή συνέχεια. Και ας μη μιλάω με παρελθοντικό χρόνο, γιατί από ό,τι είδα, ακόμα έτσι παραμένει το πρόγραμμα του STAR τα σκ.

Μετά συνεχίσαμε να το παρακολουθούμε και με άλλους τρόπους, αλλά γενικά το όλο ενδιαφέρον κράτησε μέχρι την 3η(;) σεζόν. Γρήγορα η σειρά κουράστηκε, επαναλήφθηκε και εγκλωβίστηκε μέσα στα στερεότυπα και τις καρικατούρες, που στην αρχή την έκαναν αγαπητή.

Ο Sheldon, ο πιο λαοφιλής από τους χαρακτήρες, είναι από ό,τι ακούγεται ο λόγος της ολοκλήρωσης του Big Bang φέτος. Ο Jim Parsons ήθελε να σταματήσει να παίζει τον χαρακτήρα και το δίκτυο θεώρησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει η σειρά χωρίς εκείνον.

Η ιστορία του Sheldon βέβαια δεν τελειώνει εδώ, αφού πέρσι πήρε και δικό του spinoff με τα παιδικά του χρόνια, που μάλιστα πήγε ανέλπιστα καλά στα νούμερα και ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν. Ο Jim Parsons συμμετέχει σε αυτή ως αφηγητής.

Οι αντιδράσεις στο κόσμο του ίντερνετ ήταν ανάλογες με τη δική μας, όταν διαβάσαμε την είδηση.

Το CBS υπόσχεται επικό φινάλε. Το φινάλε που σκέφτηκαν πάντως οι περισσότεροι πιστοί φαν της σειράς ήταν τύπου φτιάχνεται-το-ανσασέρ. Και είναι και η απάντηση στο ερώτημα “μα ποιος βλέπει ακόμα Big Bang Theory”.

Τώρα ξέρεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

8 σειρές που απογοήτευσαν με το τέλος τους
9 σειρές που δεν είχες ιδέα ότι είναι remake
Το καλύτερο τέλος σειράς που έχω δει