ΣΙΝΕΜΑ

Ήρθε η ώρα της στέψης: Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα επιστρέφει με μεγάλο τρέιλερ

Το Coming 2 America, σίκουελ της κλασικής κωμωδίας του 1988, κάνει πρεμιέρα σε ένα μήνα στο Amazon Prime Video και το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

«Η Wakanda δεν είναι αληθινό μέρος!» Αλλά η Ζαμούντα είναι, όλοι το ξέρουν.

Και κάπως έτσι, οι αγαπημένοι βασιλικοί χαρακτήρες της κλασικής κωμωδίας μας υποδέχονται στο σίκουελ που πήρε δεκαετίες να φτιαχτεί, αλλά τώρα απέχει μόλις ένα μήνα.

Eddie Murphy και Arsenio Hall έρχονται λοιπόν ξανά στην Αμερική, κατά τον ορίτζιναλ τίτλο Coming 2 America, αυτή τη φορά σε αναζήτηση ενός βασιλικού απογόνου. Ο πάλαι ποτέ Πρίγκιπας της Ζαμούντα, πλέον Βασιλιάς Akeem, έχει τρεις κόρες με τη σύζυγό του όμως οι απαρχαιωμένοι νόμοι της Ζαμούντα ορίζουν πως ο διάδοχος μπορεί να είναι μόνο γιος.

Και ω του θαύματος, ο Akeem μαθαίνει πως όλο αυτό τον καιρό είχε έναν γιο στην Αμερική, ταξιδεύοντας ξανά εκεί για να τον φέρει στο βασίλειό του. Στην πορεία, θα μάθει και πώς να είναι Βασιλιάς, αλλά και πώς να είναι πατέρας. Δείτε το πλήρες τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε:

Η ταινία έρχεται σε σκηνοθεσία Craig Brewer, που πρόσφατα σκηνοθέτησε τον Murphy στο πετυχημένο Dolemite is My Name, ενώ στο σενάριο συμμετέχει ο Kenya Barris του black-ish. Ενώ δίπλα στα γνώριμα πρόσωπα σαν τον James Earl Jones θα δούμε κόσμο σαν τον Wesley Snipes, την Leslie Jones και την KiKi Layne του Beale Street, καθώς ο κινηματογραφικός κόσμος της Ζαμούντα μεγαλώνει.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου μέσα από το Amazon Prime Video.