ΜΟΥΣΙΚΗ

Δεν είναι ‘Fimi’ ότι ο Mad Clip και η Josephine έβγαλαν το κλιπ του καλοκαιριού

Το νέο video clip της νεαρής τραγουδίστριας με τον Mad Clip είναι ό,τι πιο 'hot' θα ακούσεις (και θα δεις) σήμερα.

Είναι από τις συνεργασίες που δεν τις περιμένεις, αλλά όταν ‘σκάνε’ είναι δεδομένο πως θα γίνουν hit. Ναι, για την πρόσφατη συνεργασία του Mad Clip με την Josephine μιλάμε, με τους δυο τους να κυκλοφορούν μόλις πριν λίγες ώρες το νέο τους κομμάτι από την Panik Records στο Youtube, με τίτλο ‘Fimi’ (Φήμη).

Όταν ένας trapper συναντά μουσικά μία pop τραγουδίστρια, συνήθως μιλάμε για επιτυχία. Να θυμίσουμε τι έγινε πέρυσι όταν ο Snik συνεργάστηκε με την Tamta για το ‘Seniorita’; Φέτος, λοιπόν, η συνεργασία του καλοκαιριού είναι αναμφίβολα αυτή της πανέμορφης Josephine Wendel με τον Mad Clip.

Το concept του video κλιπ επίσης είναι πολύ καλό για τα ελληνικά δεδομένα. Όλα γίνονται σε μια τεράστια έπαυλη γεμάτη μοντέλα, χρήματα και ακριβά αμάξια. Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά η Josephine κλέβει την παράσταση, με το πιο σέξι καλοκαιρινό λουκ που θα μπορούσε να επιλέξει.

Μέσα σε λίγες το κομμάτι ανέβηκε στη δεύτερη θέση των τάσεων και η πορεία του δείχνει ‘εκτόξευση’. Σίγουρα με αυτές τις εικόνες που μας χαρίζει η Josephine στο ‘Φήμη’, δεν γίνεται να μην το δούμε, ξανά και ξανά.