ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Είναι γεγονός: Αυτό που τα ‘Φιλαράκια’ επιστρέφουν

Η φωτογραφία που ανέβασαν και οι έξι 'Friends', τα χρήματα που θα πάρουν και το concept της επιστροφής τους.

Εδώ και αρκετές ημέρες όλο το cast των Friends μας είχε προετοιμάσει για κάτι που ‘ερχόταν’. Δεν ήταν μόνο η Jennifer Aniston που δημιούργησε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram και άρχισε να ανεβάζει είτε ρετρό, είτε πρόσφατες φωτογραφίες της αγαπημένης παρέας, αλλά και πριν λίγα 24ωρα ο Matthew Perry είχε κάνει ένα tweet όλο νόημα, λέγοντάς μας πως θα έχει σύντομα μεγάλα νέα.

 

Αυτά τα νέα, λοιπόν, ήρθαν και είναι πλέον επίσημα. Όπως ανακοίνωσε το HBO Max το βράδυ της Παρασκευής (21/2), τα Φιλαράκια επιστρέφουν για ένα σπέσιαλ επεισόδιο μιας ώρας στο συνδρομητικό κανάλι.

Δεκαέξι χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο των Friends, όπου και έπεσε η αυλαία της αγαπημένης σειράς μετά από 10 σεζόν, θα έχουμε πάλι τη χαρά να δούμε στον ίδιο καναπέ τον Ross, τη Rachel, τη Monica, τον Chanlder, τη Phoebe και τον Joey.

Μάλιστα, οι έξι ηθοποιοί της σειράς αποφάσισαν να ανακοινώσουν όλοι μαζί ταυτόχρονα την επιστροφή τους ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία και στους έξι λογαριασμούς τους στο Instagram.

Και το έκαναν οι πέντε, καθώς ο Matt LeBlanc μπήκε ξανά στον ρόλο του Joey Tribbiani κι ανέβασε μια φωτογραφία ενός reunion από άλλη αμερικανική κωμική σειρά, το M*A*S*H. Επόμενο ήταν να τα ‘ακούσει’ από την Anniston, η οποία του σχολίασε πως “είπαμε πως θα βάλουμε άλλη φωτογραφία όλοι μαζί”. Ωραία αρχίσαμε, τρίβουμε ήδη χέρια.

Όσον αφορά τώρα το concept της επιστροφής τους, σύμφωνα με την Wall Street Journal αυτή δε θα έχει σενάριο, αλλά θα είναι σαν μια special συνέντευξη όλων των μελών μαζί, την οποία θα αναλάβει η Ellen DeGeneres. Σε αυτή τη μία ώρα, οι ηθοποιοί θα μιλήσουν για τη σειρά και θα μας δώσουν πολλές πληροφορίες για όσα γίνονταν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα γυρίσματα.

Περισσότερο λοιπόν θα μοιάζει με σόου και συνέντευξη, παρά με επεισόδιο όπως αυτά που είχαμε συνηθίσει. Ο Ben Winston θα αναλάβει την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του, ενώ μαζί του θα βρίσκονται και οι θρυλικοί παραγωγοί των Friends Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane.

Φυσικά οι έξι stars των Friends θα πληρωθούν αδρά για να επιστρέψουν όλοι μαζί στην οθόνη μας σύμφωνα με το Variety. Όπως συνέβαινε και με κάθε επεισόδιο της σειράς, έτσι και τώρα όλοι θα πάρουν το ίδιο ποσό το οποίο θα είναι από 2.25 μέχρι 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως και αν είναι η επιστροφή τους, όλοι αισθανόμαστε κάπως έτσι μετά από αυτά τα νέα.

***

Δέκα χρόνια μετά το τέλος του θρυλικού ‘Lost’, η Ιωσηφίνα Γριβέα και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος επιστρέφουν στο Νησί για να αναλύσουν την 2η σεζόν της κλασικής σειράς.