ΡΙΑΛΙΤΙ

GNTM 5: Το επεισόδιο που η Βίκυ Καγιά εξόργισε τους πάντες

Μετά το 10o επεισόδιο του GNTM 5, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Βίκυ Καγιά.

Χθες προβλήθηκε το 10o επεισόδιο του GNTM και στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η Βίκυ Καγιά. Η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε ήταν η Έλενα Λυσάνδρου.

Η Έλενα Λυσάνδρου είναι 18 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες και στο TikTok τις 130 χιλιάδες. Η Βίκυ Καγιά, αλλά και ο γκεστ κριτής Εύαγγελος Μπούσης, της εξήγησαν ότι της ταιριάζει περισσότερο το influencing από το modelling και εν τέλει ήταν η παίκτρια που δεν πήρε φωτογραφία.

Το κοινό έδειξε τη συμπαράστασή του στην Έλενα Λυσάνδρου, η οποία από την αρχή δεν είχε της εύνοια της Βίκυς Καγιά.

Έτσι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι σχολιαστές του Twitter συνέκριναν την κριτή με τη Θεοπούλα και το μένος που είχε για την κοντή.

Η εξοργιστική ερώτηση στην Κότυ

Το γεγονός που εξόργισε όμως περισσότερο το κοινό, ήταν η αντίδραση που είχε η Βίκυ Καγιά, όταν η Κότυ της είπε ότι δε νιώθει 100% γυναίκα.

Η Βίκυ Καγιά αντέδρασε με ένα «γιατί»; και συνέχισε ρωτώντας «γιατί δε νιώθεις 100% γυναίκα»; Ο Γιώργος Καράβας προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, εν τέλει όμως η Κότυ κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί. Η ερώτηση ήταν τόσο εξοργιστική όσο και άβολη, ειδικά για ένα σόου που προσπαθεί να αποδείξει ότι στηρίζει το “diversity”, για το οποίο έχει γίνει πλέον τόσος λόγος.

Από την άλλη, αν θες να δώσεις στη Βίκυ Καγιά ένα ελαφρυντικό, από το κλιπ μπορείς μάλλον να διακρίνεις ότι αρχικά δεν είχε πιάσει ακριβώς τι πήγαινε να πει η Κότυ. Όταν το κατάλαβε, η αντίδρασή της ήταν πιο καλή.

Αντίστοιχα και η Κατερίνα Καινούργιου, όταν σχολίασε το στιγμιότυπο στον αέρα της εκπομπής Super Katerina σήμερα, φάνηκε να απορεί και να χάνει τα λόγια της. «Δεν το κατάλαβα, δηλαδή είναι και τα δύο, σας έχει πει»; Και μετά από λίγο άλλαξε θέμα.

Καμία από τις δύο παρουσιάστριες δε φαίνεται να είχε κακή πρόθεση. Φαίνεται περισσότερο η άγνοιά τους. Για πόσο όμως μπορεί να συγχωρείται η άγνοια στην ελληνική τηλεόραση; Οι συγκεκριμένες αντιδράσεις δείχνουν πόσο μακριά είμαστε από το να εκσυγχρονιστεί.