ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κατερίνα Λένη επέστρεψε άλλος άνθρωπος στην τηλεόραση

Είδαμε την πρώην παίκτρια του Master Chef στην πρεμιέρα της στην εκπομπή 'Ευτυχείτε' της Κατερίνας Καινούργιου και επιτέλους χαμογέλασε.

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο Master Chef. Η Κατερίνα Λένη αν και μη επαγγελματίας κατάφερε να τα πάει εξαιρετικά στο παιχνίδι, ενώ ξεχώρισε τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Οι χρήστες του twitter λάτρευαν να τη βλέπουν σε κάθε επεισόδιο και να σχολιάζουν τα πεπραγμένα της στο ριάλιτι μαγειρικής, ενώ η ατάκα της “είναι όλοι ηλίθιοι”, έμεινε στην ιστορία.

Η Κατερίνα έμοιαζε δυστυχισμένη μέσα στο σπίτι του Master Chef. Ο στόχος της ήταν να φτάσει μέχρι τον τελικό και να το κατακτήσει, αλλά τα όσα γίνονταν έξω από τις κουζίνες την επηρέαζαν αρνητικά, με αποτέλεσμα να ‘σβήσει’ το χαμόγελό της.

Αυτό το χαμόγελο, όμως, το ξαναείδαμε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/9) όταν εμφανίστηκε στο ‘Ευτυχείτε’ της Κατερίνας Καινούργιου και ανακοίνωσε πως πλέον θα είναι η επίσημη σεφ της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια αρχικά την ξενάγησε στην κουζίνα του πλατό, στην οποία η πρώτην παίκτρια του Master Chef θα μαγειρεύει πλέον καθημερινά τις αγαπημένες της συνταγές. “Τη μαγειρική την έχω συνδυάσει με αγάπη, προσφορά και φροντίδα. Δεν έχω ούτε τίτλο σεφ, ούτε αστέρια Michelin, αλλά όταν μαγειρεύω με τους ανθρώπους που αγαπώ το κάνω με πολύ μεράκι. Κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εδώ. Να μαγειρέψω όμορφα και απλά να μοιραστώ τις δικές μου γνώσεις πάνω στη μαγειρική”, είπε η Κατερίνα λίγο μετά την παρουσίασή της.

Η αλήθεια είναι πως η άλλοτε μονίμως εκνευρισμένη παίκτρια του Master Chef παρουσιάστηκε άλλος άνθρωπος στην τηλεοπτική της πρεμιέρα. Ήταν χαμογελαστή, ορεξάτη, εμφανώς αγχωμένη, αλλά παράλληλα ανακουφισμένη. Κυρίως γιατί κάνει επιτέλους αυτό που αγαπά.

Στη συνέχεια, έκατσε στον καναπέ της Κατερίνας Καινούργιου, όπου μίλησε για τη ζωή της πριν και μετά το Master Chef, ενώ κλείνοντας τόνισε πως δεν θέλει να μαγειρεύει ‘γκουρμειδές’. Εδώ είμαστε μαζί της.