DC

15 νέες σκηνές που θα δούμε στο Justice League του Zack Snyder

Το τρέιλερ του νέου Justice League έγινε χτες ο Βαλεντίνος του ίντερνετ και εμείς το αναλύουμε καρέ-καρέ.

Το νέο τρέιλερ για το Justice League του Zack Snyder έγινε χθες ο Βαλεντίνος του ίντερνετ και όπως φαίνεται, εκτός από φρέσκο Joker, θα προσφέρει μια κάποια δικαίωση στον Cyborg του Ray Fisher.

Εμείς εντοπίσαμε μερικές από τις νέες σκηνές που υπόσχεται το τετράωρο Justice League και περιμένουμε τον Μάρτιο για να τις δούμε ολοκληρωμένες. Δες το νέο τρέιλερ και σκρόλαρε παρακάτω για την ανάλυση:

Ο Θάνατος του Superman

Justice League Superman Death

Η ταινία φαίνεται πως θα ξεκινήσει με τον θάνατο του Superman, τα ουρλιαχτά του συγκεκριμένα, που δημιούργησαν τα κύματα ενεργοποίησης των Mother Boxes και άρα την είσοδο του Steppenwolf. Το Batman v Superman είχε ξεκινήσει με τη μάχη της Metropolis από την οπτική του Bruce Wayne, το Snyder Cut θα το πιάσει από το τέλος του BvS.

Η στάση στη Themyscira

Justice League Themiscyra

Είδαμε για πολύ λίγο τη γενέτειρα της Wonder Woman και τη μητέρα της, Hippolyta, στο ορίτζιναλ Justice League. Όσο μόνο χρειαζόταν για να τους κλέψει ο Steppenwolf το Mother Box. Στο Snyder Cut θα περάσουμε παραπάνω χρόνο με τις Αμαζόνες, για να δούμε τουλάχιστον το κτίριο που φιλοξενούσε το Mother Box να καταστρέφεται.

Amazons

Θα δούμε επίσης κι άλλες σκηνές μάχης με τις Αμαζόνες, απολύτως κανένα παράπονο γι’ αυτό.

Το μάθημα ιστορίας της Wonder Woman

Wonder Woman Justice League

Η ανακάλυψη της Wonder Woman και ο τρόπος που φαίνεται πως θα συνδέσει τα γεγονότα της πρώτης επίθεσης του Darkseid έχουν συμπεριληφθεί και σε προηγούμενο τρέιλερ. Εδώ θα μάθουμε περισσότερα για τη στρατηγική του Darkseid και τον τρόπο που οι Αμαζόνες, οι Ατλάντιοι, οι άνθρωποι, οι Θεοί του Ολύμπου και ένα Green Lantern προσπάθησαν να τον απωθήσουν.

Ο Darkseid και οι Θεοί του Apokolips

 

Darkseid

Ο Jack Kirby εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα του Darkseid από τον Αδόλφο Χίτλερ και τον Richard Nixon και αυτός με τη σειρά του ενέπνευσε τον Thanos της Marvel. Στο νέο Justice League θα είναι εκείνος ο Big Bad όπως ήταν ούτως ή άλλως το πλάνο πριν ο Joss Whedon κεντράρει στον Steppenwolf, με τη φωνή μάλιστα του Ray Porter που δεν έχουμε ακούσει ακόμα. Εκτός από τον Steppenwolf, θα δούμε μαζί του τον βασανιστή του DeSaad και την αρχηγό των Elites and Furies, Granny Goodness.

“This World Will Fall”

Justice League Steppenwolf

Η ατάκα του Steppenwolf ήταν μέρος του marketing της αρχικής ταινίας, αλλά αφού προφανώς απευθύνεται στον Darkseid και ο Darkseid εξαφανίστηκε από το cut του Whedon, εξαφανίστηκε και αυτή. Η παρουσία του Steppenwolf φαίνεται επαυξημένη – με ανανεωμένo design κιόλας – με μπόλικο αίμα και βία που εξηγούν το R-rating της ταινίας.

Ο Aquaman, αλλιώς

Aquaman Justice League

Έχουμε νέα καρέ από τον Aquaman που θα αναπτύξουν τις σκηνές του που θα οδηγούσαν στη σόλο του ταινία. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι θα δούμε μαζί του τον Vulko του Willem Dafoe.

Η δικαίωση του Cyborg

Cyborg

Η πολύ δημόσια αντιπαράθεση του Ray Fisher με τον Joss Whedon με την κατηγορία του bullying και της αντι-συναδελφικής συμπεριφοράς που οδήγησαν στην εσωτερική έρευνα της Warner Bros. για τον δημιουργό (και ας μη γελιόμαστε, την αποχώρησή του από το The Nevers), έχει σε κάποιο ποσοστό τη ρίζα της στην κατά πολύ μειωμένη παρουσία του Cyborg στην αρχική ταινία. Αντιθέτως ο Snyder, πριν εγκαταλείψει το Justice League, είχε τονίσει πως η καρδιά της ταινίας θα ήταν ο Cyborg/Victor Stone.

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε τον Cyborg να έχει ένα έξτρα όπλο σε μία από τις σκηνές – πιθανώς στον εφιάλτη του Batman που επανέρχεται εδώ εμπλουτισμένος – γεγονός που βασίζεται στη δύναμή του από τα κόμικ να δημιουργεί όπλα ενσωματωμένα πάνω του.

Cyborg gun

Εκτός από αυτό, μία από τις νέες σκηνές τον παρουσιάζει εντός κάποιας ψηφιακής πραγματικότητας ως τον ιδανικό του εαυτό σύμφωνα με τον ίδιο, δηλαδή πριν το ατύχημα που του στέρησε την καριέρα του ως επαγγελματίας αθλητής. Ο Victor, όπως και ο Superman του Snyder πριν από αυτόν, θα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα του πραγματικότητα και να βρει τη θέση του στον κόσμο.

Η διάσωση της Iris West

The Flash Iris West

Το casting της Kiersey Clemons μετά το ανεξάρτητο χιτ Dope ήταν ανάμεσα στα πολύ καλά νέα του Justice League. Αυτό μέχρι που ο Whedon αφαίρεσε τελείως τις σκηνές της. H Clemons έχει εμφανιστεί σε προηγούμενο τρέιλερ του Snyder Cut, εδώ όμως βλέπουμε για πρώτη φορά μέρος της σκηνής μετά την επεξεργασία του CGI.

Η πρώτη πτήση, αλλιώς

Superman

Η φράση του Jonathan Kent «στάλθηκες εδώ για κάποιο λόγο και, ακόμα κι αν σου πάρει το υπόλοιπο της ζωής σου, πρέπει να μάθεις ποιος είναι αυτός ο λόγος» επανέρχεται στο τρέιλερ, σε ένα καρέ που αντανακλά τη στιγμή στο Man of Steel όπου ο Clark πέταξε για πρώτη του φορά.

Το War Machine του Batman

War Machine

Το “War Machine” Batmobile του Batman από το graphic novel Dark Knight Returns του Frank Miller θα είναι μέρος της ταινίας.

Ο Flash και το Speed Force

Justice League

Ο Barry Allen θα χρησιμοποιήσει τη Speed Force για να γυρίσει πίσω τον χρόνο και το τρέιλερ παρουσιάζει μέρος της σκηνής αυτής με το χαρακτηριστικό slow motion του Zack Snyder.

Ο Cyborg και τα Mother Boxes

Cyborg Mother Box

Η συμβολή του Cyborg στην τελική μάχη ήταν σημαντική και στο cut του Whedon, εδώ όμως αναμένεται να είναι ακόμη πιο νευραλγικής σημασίας. Εδώ αναμένεται να μπει μέσα στο Mother Box και να δελεαστεί από οράματα της οικογένειάς του και την ευκαιρία να γίνει ξανά όπως πριν.

“We live in a society”

Joker

Η συμμετοχή του Jared Leto ως Joker ήταν ένα από τα ελάχιστα πράγματα που πρόσθεσε εκ νέου ο Snyder στα γυρίσματα του περασμένου Οκτωβρίου. Το υπόλοιπο αχρησιμοποίητο υλικό το είχε ήδη γυρίσει από το 2016.

Η ολοκληρωμένη φράση του είναι “We live in a society where honor is a distant memory. Isn’t that right, Batman?” (ζούμε σε μία κοινωνία όπου η εντιμότητα είναι μακρινή ανάμνηση. Έτσι δεν είναι, Batman;), η αρχή της όμως σίγουρα σχετίζεται με το γνωστό meme. Το αναγνώρισε και ο ίδιος ο Leto!

To Snyder Cut του Justice League θα προβληθεί στις 18 Μαρτίου από το HBO Max.