ΜΟΥΣΙΚΗ

Και ξαφνικά, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης βαδίζει στον μουσικό δρόμο του αδερφού του

Το πρώτο τραγούδι του μικρού αδερφού του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη είναι γεγονός.

Κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ‘έφυγε’ εντελώς ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος τον μουσικό και όχι μόνο χώρο.

Η ζωή, όμως, δεν ξέρεις ποτέ πώς τα φέρνει, σωστά; Έτσι, λοιπόν, ένας άλλος Παντελίδης, ο Κωνσταντίνος αυτή τη φορά ήρθε για να συνεχίσει ότι άφησε στη μέση ο αδερφός του.

Ο 18χρονος αδερφός του Παντελή, υπέγραψε πριν μερικές εβδομάδες επαγγελματικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music και η Παρασκευή και 13 Νοεμβρίου φαίνεται πως του αποδείχθηκε γούρικη. Κι αυτό γιατί παρουσίασε το πρώτο του single με τίτλο ‘Κι αν με μισώ’ σε δική του μουσική και στίχους.

Το video clip που συνοδεύει το τραγούδι, σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος σε επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου. Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, ο Κωνσταντίνος είναι επηρεασμένος από τη μουσική του αδερφού του.

Οι φωνές των δύο ερμηνευτών μοιάζουν εντυπωσιακά άλλωστε, όμως το ίδιο μπορούμε να πούμε και για την εξωτερική τους εμφάνιση. Ο Κωνσταντίνος είχε αρχίσει να μας προετοιμάζει για κάτι που ‘έρχεται’ από την πρώτη καραντίνα, όταν στις 29 Μαρτίου ανέβασε το πρώτο του video στον λογαριασμό του στο Youtube.

Ένα video στο οποίο τραγουδάει μαζί με μια κιθάρα ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος. Όπως ακριβώς ξεκίνησε και ο αδερφός του, ο Παντελής Παντελίδης. Το κομμάτι του Κωσταντίνου συγκέντρωσε πολύ γρήγορα πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, με τον κόσμο να ενθουσιάζεται με την ομοιότητα στο ηχόχρωμα των δύο φωνών.

Απ’ ότι φαίνεται, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.