Colin Hutton/HBO
ΣΕΙΡΕΣ

Κάποια από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα του Succession

Από τη Mercedes Maybach S-class του Logan Roy μέχρι το ηλεκτρικό Lucid Air του Lukas Matsson. 

«Δισεκατομμυριούχοι όπως ο Logan Roy μπορεί να έχουν πολλά πάρα πολλά χρήματα, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν πάντα και το γούστο για να αγοράσουν όλα αυτά τα πανέμορφα και εντυπωσιακά, πανάκριβα πράγματα που έχουν στην κατοχή τους. Σε πολλές των περιπτώσεων πληρώνουν στρατιές από υπαλλήλους, διακοσμητές εσωτερικών χώρων και σχεδιαστές για να τους παρέχουν τα καλύτερα των καλύτερων», ανέφερε ο production designer του Succession, Stephen Carter, μιλώντας στο βρετανικό GQ.

Για να υπογραμμίσει ότι «τίποτα δεν είναι τυχαίο στην υπερπολυτελή αισθητική που περιβάλλει τη σειρά και την πιο πλούσια τηλεοπτική οικογένεια σήμερα». Είναι εμφανές, μεταξύ άλλων στις τοποθεσίες που έχουν επιλεγεί μέσα σε αυτές τις τέσσερις σεζόν για να γυριστεί το σόου, στις ενδυματολογικές επιλογές της οικογένειας των Roy και αναμφίβολα, στα αυτοκίνητα που έχουν στο γκαράζ τους.

Από τη Mercedes Maybach S-class μέχρι το ηλεκτρικό Lucid Air, στη λίστα που ακολουθεί συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά και υπερπολυτελή αυτοκίνητα που έχουν παρελάσει από το Succession, με τα SUVs να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. 

Range Rover

Στη 2η σεζόν της σειράς, είχε κάνει την εμφάνισή του σε κάποια επεισόδια το θρυλικό Land Rover Defender. Τώρα, στην 4η και τελευταία σεζόν, τη σκυτάλη παίρνει το Range Rover, που από τα 70s μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί στο απόλυτο πολυτελές SUV στον κόσμο.  

Mercedes-Maybach S-Class

Μία ακόμα κλασική αξία της αυτοκίνησης και ένα μοντέλο σημείο αναφοράς είναι η Mercedes Maybach SClass, ο βραχίονας των πλέον πολυτελών αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρείας. Είναι το βασικό μεταφορικό μέσο του πατριάρχη Logan Roy και ιδρυτή της Waystar Royco. Δεν το οδηγεί ο ίδιος φυσικά, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Mercedes V-class

Εκτός από τη Maybach S-Class, ο γερμανικός κολοσσός πρωταγωνιστεί στο Succession και με ένα δεύτερο, εντελώς διαφορετικό μοντέλο: το V-class είναι μακράν το πιο πολυτελές πολυμορφικό της Mercedes και ταυτόχρονα, ένα από τα πιο luxury που κυκλοφορούν στην αγορά. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή των Roys. 

Lucid Air

Στο πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν, σε μία σκηνή όπου η Shiv, ο Kendal και ο Roman συζητούν σχετικά με το μέλλον τους στον μιντιακό κόσμο του επιχειρείν, το φόντο που βρίσκεται πίσω τους είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αυτή τη στιγμή κοιτά το S της Tesla. Ο λόγος για το Lucid Air, ένα σεντάν που συνδυάζει το εσωτερικό ενός premium αυτοκινήτου και την οδική συμπεριφορά ενός supercar, και οδηγός του δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον tech entrepreneur Lukas Mattsson (Alexander Skarsgård),

Jaguar I-Pace

Ένας από τους σημαντικότερους guest stars της 2ης σεζόν της σειράς ήταν η Holly Hunter, που υποδύθηκε τη Rhea Jarrell, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Pierce Media, που στόχευε στην εξαγορά της εταιρείας του Logan Roy. Το αδίστακτο του χαρακτήρα της καθρεπτίστηκε μεταξύ άλλων και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε: στο Jaguar I-Pace, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων, που παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα με τα καλύτερα και πιο επιδέξια ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αγοράς.

Lincoln Navigator

Το Lincoln Navigator είναι ένα full-size luxury SUV, που έσωσε την ιστορική μάρκα πολυτελείας της Ford από τη λήθη και την πέρασε ουσιαστικά στη σύγχρονη εποχή της αυτοκίνησης. Ένα στοιχείο που από μόνο του αρκεί για να συμπεριληφθεί το συγκεκριμένο μοντέλο στο γκαράζ της πιο ισχυρής τηλεοπτικής οικογένειας.