ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της 5ης σεζόν του The Crown

H δημοφιλής σειρά επιστρέφει με νέο καστ στις 9 Νοεμβρίου και μας διηγείται την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στα 90s.

O πέμπτος κύκλος του The Crown έρχεται στις 9 Νοεμβρίου στο Netflix και πλέον έχουμε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ. Στον νέο κύκλο γυρνάμε πίσω στα 90s, όταν o τότε Πρίγκιπας (και νυν βασιλιάς) Κάρολος και η πριγκίπισσα Diana βίωναν την πιο τεταμένη περίοδο της σχέσης τους, που οδήγησε στον χωρισμό τους. Το τρέιλερ μας δίνει μία ιδέα από όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν τη βασιλική οικογένεια εκείνη την περίοδο.

Το 1992, το κάστρο του Windsor πήρε φωτιά και μεγάλο μέρος του καταστράφηκε. Η αποκατάστασή του θα κόστιζε 36 εκατομμύρια λίρες, πράγμα το οποίο πυροδότησε μια εθνική κρίση για το αν ο λαός οφείλει να πληρώσει τις ζημιές. Εν τέλει η βασίλισσα Ελισάβετ κατέβαλε δύο εκατομμύρια από την προσωπική της περιουσία, και άρχισε να πληρώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας μετά το 1930, ετήσιους φόρους.

Βλέπουμε ακόμα τη σκηνή που η Diana φόρεσε το ιστορικό πλέον “revenge dress” της σε ένα πάρτι το 1994, την ίδια ώρα που ο Κάρολος παραδεχόταν σε τηλεοπτική συνέντευξη την παράλληλη σχέση που είχε με την Camilla.

Παίρνουμε επίσης μία ιδέα από την περιβόητη συνέντευξή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον Martin Bashir το 1995, στην οποία είχε πει ότι το παλάτι τη θεωρεί επικίνδυνη και ότι «ήταν πάντα τρεις» στον γάμο της με τον Κάρολο.

Δείτε το τρέιλερ του The Crown:

Εμείς μία ερώτηση έχουμε μόνο. Τον Σπύρο Μπιμπίλα γιατί δε μας τον δείξατε;