ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κόλλησε ο Tormund κορονοϊό, λυγάνε και τα παλικάρια

Πάνω που πήρε χαρά για το casting του στο 'Witcher', o Kristofer Hivju ανακοίνωσε ότι έχει κι αυτός κορονοϊό.

Μετά τον παγκόσμιο θησαυρό Tom Hanks και τη Rita Wilson, τον Idris Elba και την Olga Kurylenko, ο κορονοϊός χτύπησε και τον Kristofer Hivju. Τον Tormund τον Giantsbane του ‘Game of Thrones’. Που 10 χρονών σκότωσε γίγαντα και βύζαξε τη γυναίκα του. Ο Covid-19 δεν κάνει διακρίσεις.

Όπως μοιράστηκε στο Instagram του, ο Hivju έχει απομονωθεί με την οικογένειά του στο σπίτι παρότι αισθάνεται πολύ καλά. Μέλημά του είναι να μην διακινδυνεύσει την υγεία των ευπαθών ομάδων, όπως ας πούμε έχουν κάνει άλλοι άνθρωποι που συνωστίζονται σε βουνά και παραλίες.

«Δυστυχώς σήμερα βγήκα θετικός στον COVID-19, τον κορονοϊό», έγραψε. «Η οικογένειά μου και εγώ έχουμε απομονωθεί στο σπίτι για όσο καιρό χρειαστεί. Είμαστε καλά στην υγεία μας – έχω μονάχα ελαφριά συμπτώματα κρυώματος. Υπάρχουν άνθρωποι υψηλότερου κινδύνου για τους οποίους ο κορονοϊός θα μπορούσε να είναι καταστρεπτική διάγνωση, οπότε σας προτρέπω όλους να είστε τρομερά προσεκτικοί. Πλένετε τα χέρια σας, κρατήστε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον, μπείτε σε καραντίνα. Απλά κάντε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε τον ιό από το να εξαπλωθεί. Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε τον ιό και να αποτρέπουμε μια κρίση στα νοσοκομεία μας. Σας παρακαλώ, φροντίστε ο ένας τον άλλον και μείνετε υγιείς!».

Ο Hivju ανακοινώθηκε πρόσφατα ως το νέο casting του ‘The Witcher’, στον ρόλο του επιβλητικού Nivellen. Καθώς όμως διαγνώστηκε θετικός για τον κορονοϊό, η παραγωγή της δεύτερης σεζόν της σειράς που είχε ξεκινήσει από την Αγγλία, έχει διακοπεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Εκτός από το ‘Witcher’, την παραγωγή τους έχουν αναστείλει πολλές σειρές και εκπομπές. Το ‘Fargo’, το ‘Atlanta’, το ‘Stranger Things’, το ‘Grace & Frankie’, το ‘Morning Show’, το ‘Pose’, το ‘Grey’s Anatomy’ και το ‘Euphoria’ είναι μόνο μερικά από αυτά.

***

Δέκα χρόνια μετά το τέλος του ‘Lost’, η ομάδα του POP για τις Δύσκολες Ώρες επιστρέφει στο Νησί. Με καλεσμένο τον υπερφανατικό Lostάκια και υπάλληλο της Dharma Initiative, Θέμη Καίσαρη, αναλύουμε τα κυριότερα σημεία της 5ης σεζόν και εξετάζουμε τη σοβαρή πιθανότητα να είναι κρυφά η καλύτερη σεζόν της σειράς-φαινόμενο.