ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Λίγες νύχτες μένουν για την πρεμιέρα του Αυτή η Νύχτα μένει

Στο νέο τρέιλερ του Αυτή η Νύχτα μένει ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Το Αυτή η νύχτα μένει, μαζί με το Maestro είναι ίσως οι δύο πιο πολυαναμενόμενες σειρές της φετινής χρονιάς. Και οι δύο θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα, ευτυχώς όμως σε διαφορετικές ημέρες.

Ήδη γνωρίζουμε ότι η πρεμιέρα του Maestro θα είναι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 και χθες μάθαμε ότι η πρεμιέρα του Αυτή η νύχτα μένει θα συμβεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40.

Τη σειρά σκηνοθετεί η Κατερίνα Φιλώτου και το σενάριο υπογράφουν η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής, ενώ όπως όλοι ξέρουμε είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή. Στο ίδιο που βασίστηκε και η ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Η σειρά και η ταινία όμως δεν έχουν κάποια άλλη σχέση μεταξύ τους.

Στο επικείμενο Αυτή η Νύχτα μένει, λοιπόν, θα δούμε την Ηλιάνα Μαυρομάτη να υποδύεται τη Ζέτα, το νέο αστέρι ενός μπουζουξίδικου του Αγρινίου το 1984. Η Ζέτα μαζί με τη φίλη της τη Νίτσα (Κόρα Καρβούνη), δραπετεύουν κυνηγημένες από το σκοτεινό τους παρελθόν στην Αθήνα και μετά από ένα περιπετειώδες road trip φτάνουν στο Αγρίνιο και πιάνουν δουλειά ως τραγουδίστριες στο Όνειρο.

Δείτε το νέο τρέιλερ του Αυτή η Νύχτα μένει

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο της πόλης ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ιδιοκτήτης του μπουζούδικου «Όνειρο», δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του, αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται πόλεμο από παντού.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί.

Γενικά χαμός, θα τα δούμε όλα σε λίγες νύχτες.