ΜΟΥΣΙΚΗ

Mad Clip και Φουρέιρα έβαλαν φωτιά στο YouTube με το νέο τους video clip

Τα δυο πιο καυτά ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το hit του καλοκαιριού.

Ο Μάιος είναι πάντα ωραίος μήνας. Ειδικά όσον αφορά το κομμάτι της μουσικής, μιας και έχουμε αρκετές νέες κυκλοφορίες τραγουδιών, ενόψει του καλοκαιριού.

Και επειδή το φετινό καλοκαίρι αναμένεται ακόμη καλύτερο από αυτό του 2020, ο Mad Clip με την Ελένη Φουρέιρα είπαν να ανεβάσουν από νωρίς τον πήχη. Τα δύο πιο καυτά ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας το νέο τους κόμματι με τίτλο «Μπορεί» και κάτι μας λέει πως θα φτάσει σε χρόνο ρεκόρ το νούμερο ένα στις τάσεις του YouTube.

Mad Clip και Φουρέιρα: Η συνεργασία που περιμέναμε

Μετά την περσινή επιτυχία της συνεργασίας του με τη Josephine και το κομμάτι Fimi, ο Mad Clip επέστρεψε για ακόμη πιο grande καταστάσεις. Πάνω στον αγαπημένο μήνα της Ελένης Φουρέιρα (Μάιος = ο μήνας της Eurovision), οι δυο τους έκαναν τη συνεργασία που όλοι περιμέναμε και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Το «Μπορεί», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music, είναι ένα δυναμικό κομμάτι, που ενώνει σ’ ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα δύο καλλιτέχνες με αλλεπάλληλα no1 hits και εκατομμύρια YouTube views και digital streams. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν ο Mad Clip, η Ελένη Φουρέιρα, ο Μάριος Ψιμόπουλος και ο Skive.

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που γυρίστηκε σε εντυπωσιακά locations, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Μάλιστα, σε αρκετές σκηνές του κλιπ βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα πιο σέξι από ποτέ, με λευκά και μαύρα outfits ή ακόμη και χωρίς κάποιο από αυτά.

Αν και ακόμη είναι Μάιος, λοιπόν, μπορεί ο Mad Clip με την Ελένη Φουρέιρα να μας έδωσαν και το πιο καυτό video clip της χρονιάς. Μπορεί.