Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson
BUZZ

Mad Clip: Οι πρώτες αντιδράσεις για τον σοκαριστικό θάνατό του

Διάσημοι συνάδελφοί του και απλοί χρήστες σχολίασαν στο Twitter την ταχύτητα, το αλκοόλ αλλά και τις ομοιότητες με το τροχαίο του Παντελίδη.

Η ελληνική μουσική σκηνή αλλά και οι fans του Mad Clip «πάγωσαν» με την είδηση του θανάτου του, μετά από σοβαρό τροχαίο το ξημέρωμα της Πέμπτης. Το Twitter αποχαιρέτησε τον διάσημο ράπερ, με τους περισσότερους χρήστες να γράφουν περί ταχύτητας και ασφαλούς οδήγησης.

Ο Ελληνοαμερικανός ράπερ μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος. Από την αρχή της καριέρας του όμως  χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό όνομα Mad Clip, το οποίο προκύπτει από τα αρχικά του “Money and Drugs, Can’t Live in Poverty”.

Ένα μαύρο φόντο ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram, ενώ άλλοι celebrities, όπως ο Snik μοιράστηκαν φωτογραφίες του Mad Clip, αλλά και λόγια αγάπης.

Αναπόφευκτες ήταν οι συγκρίσεις με το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη το 2016, με τον αδερφό του τραγουδιστή να «αποχαιρετά» με τη σειρά του τον Mad Clip μέσα από τα social media.

@pantelidis__konstantinos
@pantelidis__konstantinos

Αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί, χρησιμοποιώντας και στίχους από τα τραγούδια του ράπερ.

Πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, παρά το γεγονός ότι δεν άκουγαν τη μουσική του.