ΡΙΑΛΙΤΙ

Με πόσα χρήματα έφυγε η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor

Πριν λίγα χρόνια είχε βγει 6η στον κόσμο στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Globe. Τώρα, αποχωρεί με τα περισσότερα χρήματα που έχει αποχωρήσει παίκτης ως τώρα στο Survivor 2022.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η παίκτρια, η οποία θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Συνυποψήφιοί της προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Για τον Γιώργο Ταλάντσεβ ήταν η πρώτη υποψήφιοτητά του, ενώ για τον Σπύρο Μαρτίκα η δέκατη. Για αυτό και οι περισσότεροι παίκτες πίστευαν ότι ο Μαρτίκας θα ήταν εκείνος που θα αποχωρούσε. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι όλοι τον αποχαιρετούσαν από το πρωί της ημέρας του συμβουλίου.

Τελικά, όμως, το όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό της Βρισηίδας Ανδριώτου. Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν το περίμενε καθόλου και πως αισθάνεται περίεργα που θα γυρίσει πίσω στον πραγματικό κόσμο.

Η παίκτρια παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο σχεδόν 25 βδομάδες. Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπαιρνε 2.800 ευρώ την εβδομάδα, επομένως έλαβε περίπου 70.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor.

H Βρισηίδα Ανδριώτου, που βρισκόταν από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι, αποχωρεί με τα περισσότερα χρήματα που έχει αποχωρήσει παίκτης ως τώρα στο Survivor 2022.