ΛΙΣΤΕΣ

Netflix Top 10: Αυτές τις ταινίες και σειρές βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Κάπως ανέλπιστα σταθερό το τηλεοπτικό Νο.1 του Netflix, νέο Νο.1 για τον κινηματογραφικό κατάλογο της πλατφόρμας.

Στις αρχές κάθε εβδομάδας, ψηλαφίζουμε το Top 10 του Netflix και σχολιάζουμε τις επιλογές των Ελλήνων συνδρομητών. Αυτή την εβδομάδα το Top 10 αλλάζει σημαντικά μετά από αρκετό καιρό.

Δες παρακάτω όλες τις επιλογές των Ελλήνων συνδρομητών στο Netflix.

ΤΑΙΝΙΕΣ:

#5 The Unholy

Το Unholy ακολουθεί την Alice, ένα νεαρό κορίτσι με προβλήματα ακοής που, μετά από μια υποτιθέμενη επίσκεψη της Παναγίας, είναι ανεξήγητα σε θέση να ακούσει, να μιλήσει και να θεραπεύσει τους αρρώστους. Καθώς η είδηση ​​εξαπλώνεται και άνθρωποι συρρέουν για να γίνουν μάρτυρες των θαυμάτων της, ένας ντροπιασμένος δημοσιογράφος (Jeffrey Dean Morgan) που ελπίζει να αναβιώσει την καριέρα του, επισκέπτεται τη μικρή της πόλη της Νέας Αγγλίας για να ερευνήσει. Όταν αρχίζουν όμως να συμβαίνουν τρομακτικά γεγονότα γύρω του, αρχίζει να αναρωτιέται αν αυτά τα φαινόμενα είναι έργα της Παναγίας ή κάτι διαφορετικό.

#4 Infiesto

Μάρτιος 2020. Την πρώτη μέρα κατάστασης έκτακτης ανάγκης, δύο ντετέκτιβ καλούνται σε μια μικρή πόλη ορυχείων στις πεδινές περιοχές των Αστουριών, όπου μία νεαρή γυναίκα που αγνοείτο για χρόνια έχει πλέον εμφανιστεί. Ενώ ο κόσμος καταρρέει και προσωπικές τραγωδίες χτυπούν παντού, οι ντετέκτιβ παρατηρούν σύντομα πως ο ιός που αντιμετωπίζουν μπορεί να μην είναι η μόνη σκοτεινή δύναμη γύρω τους.

#3 You People

Σκηνοθετημένο από τον δημιουργό του black-ish Kenya Barris από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον πρωταγωνιστή Jonah Hill, αυτή η κωμωδία πολιτιστικής σύγκρουσης βρίσκει τον Hill και τη Lauren London ως νέο ζευγάρι που πρέπει να εξερευνήσει τις δύσκολες οικογενειακές τους σχέσεις. Η Julia Louis Dreyfus και ο David Duchovny υποδύονται τους γονείς του, ενώ ο Eddie Murphy και η Nia Long τους δικούς της.

#2 Brothers

Δράμα με Tobey Maguire, Natalie Portman και Jake Gyllenhaal από το 2009, εμπνευσμένο από την Οδύσσεια, για μία ερωτική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μίας γυναίκας και ενός άνδρα όταν ο αδερφός του δεύτερου θεωρείται νεκρός μετά από πόλεμο. Εκείνος θα γυρίσει βέβαια, οπότε η πραγματικότητα των τριών εμπλεκόμενων θα αλλάξει άρδην.

#1 Viking Wolf

Οι κάτοικοι μίας πόλης αρχίσουν να δολοφονούνται από μία αόρατη δύναμη που αφήνει πίσω της διακριτικά σημάδια στο σώμα τους. Όταν ο νέος αρχηγός της αστυνομίας της πόλης ανακαλύπτει μια σχέση μεταξύ της βίας και της ολοένα και πιο περίεργης συμπεριφοράς της κόρης της, είναι καιρός να φέρει κάποιες ενισχύσεις με την ελπίδα να λυθεί η υπόθεση.

Το υπόλοιπο Top 10 ταινιών του Netflix: #10 Baby Driver, #9 The Hunger Games: Catching Fire, #8 True Spirit, #7 The Hunger Games, #6 Pamela

ΣΕΙΡΕΣ:

#5 Lockwood & Co.

Το Lockwood & Co ακολουθεί τρεις έφηβους κυνηγούς φαντασμάτων εν μέσω μιας στοιχειωμένης επιδημίας στο Λονδίνο. Δύο προικισμένα αγόρια και ένα κορίτσι που επιδεικνύει υπερφυσικές ικανότητες. Η Lucy Carlyle (Ruby Stokes), η νεαρή μέντιουμ, ενώνει τις δυνάμεις της με δύο χαρισματικά αγόρια, τον Anthony Lockwood (Cameron Chapman) και τον George Cubbins (Ali Hadji-Heshmati) και μαζί θα φτιάξουν τη μικρή startup Lockwood & Co. που αναλαμβάνει να κρατήσει τους δρόμους του Λονδίνου ασφαλείς, παλεύοντας με τα κακά πνεύματα.

#4 Maestro

Η πρώτη ελληνική τηλεοπτική παραγωγή που ανεβαίνει στο Netflix. Εσύ περίμενες να ανέβει στην πλατφόρμα για μαραθώνιο ή κάνεις rewatch;

#3 Ginny & Georgia: Season 2

Το Ginny & Georgia ακολουθεί την Ginny, μία δεκαπεντάχρονη πιο ώριμη από τη τριαντάχρονη μητέρα της, σε μία μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας όπου καταλήγουν μαζί με σκοπό να κάνουν μία νέα αρχή.

Τη σειρά εμπνεύστηκε η Sarah Lambert από την προσωπική σχέση με τη μητέρα της και οι επιρροές της από το Gilmore Girls είναι εμφανείς.

#2 Alchemy of Souls: Season 2

K-drama που απεικονίζει τις ιστορίες νεαρών μάγων που ασχολούνται με το στοιχείο του ουρανού και της γης, γραμμένο από τις αδελφές Hong των μεγάλων χιτ (My Girl, My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox, Master’s Sun, Hotel de Luna).

#1 The Snow Girl

Στο Snow Girl, μία νεαρή ρεπόρτερ ερευνά την υπόθεση ενός εξαφανισμένου κοριτσιού με μία αποφασιστικότητα που διαψεύδει τα νιάτα της. Αποδεικνύεται ότι, λίγο πριν την εξαφάνιση του κοριτσιού, η ίδια η δημοσιογράφος υπέστη ένα σοβαρό τραύμα και έτσι γνωρίζει καλά τον πόνο που βιώνουν οι γονείς του θύματος. Θέλει να κάνει την έρευνα ώστε να βοηθήσει τη δική της ψυχική υγεία;

Ισπανική σειρά μυστηρίου με πολλαπλά timelines.

Το υπόλοιπο Top 10 σειρών του Netflix: #10 Vikings: Valhalla, #9 Cunk on Earth, #8 Fauda, #7 Physical 100, #6 Wednesday