Susie Allnutt
ΛΙΣΤΕΣ

Netflix Top 10: Αυτές τις ταινίες και σειρές βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Το Witcher παραμένει στο Νο.1 του Netflix, αλλά απειλείται από την επιστροφή του Lincoln Lawyer. Στο μεταξύ στις ταινίες έχουμε Pierce Brosnan και Wham!.

Στις αρχές κάθε εβδομάδας, ψηλαφίζουμε το Top 10 του Netflix και σχολιάζουμε τις επιλογές των Ελλήνων συνδρομητών. Αυτή την εβδομάδα, διαφοροποιήσεις έχουμε και στις δύο κορυφαίες δεκάδες.

Το Witcher παραμένει στο Νο.1 του Netflix, αλλά απειλείται από την επιστροφή του Lincoln Lawyer. Στο μεταξύ στις ταινίες έχουμε Pierce Brosnan και Wham!.

ΤΑΙΝΙΕΣ:

#5 Extraction 2

Το sequel του action thriller του 2020 επανήλθε στο Netflix με τον Chris Hemsworth ξανά στον ρόλο του κομάντο Tyler Rake να έχει ξεφύγει πλέον από το χείλος του θανάτου και να είναι έτοιμος να αναλάβει μία ακόμα επικίνδυνη αποστολή: Να σώσει τη φυλακισμένη οικογένεια ενός αδίστακτου γκάνγκστερ.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο, πολύ επιτυχημένο Extraction ήταν αμφιλεγόμενο για έναν πολύ καλό λόγο.

#4 Run Rabbit Run

Ως γιατρός γονιμότητας, η Sarah έχει μία αμετακίνητη κατανόηση για τον κύκλο της ζωής. Ωστόσο, όταν αναγκάζεται να κατανοήσει την όλο και πιο παράξενη συμπεριφορά της μικρής της κόρης, πρέπει να αμφισβητήσει τις πεποιθήσεις της και να αντιμετωπίσει ένα φάντασμα από το παρελθόν της.

Η ταινία τρόμου δεν έχει πολλές αρετές, αλλά η Sarah Snook του Succession είναι λόγος για να τη δεις.

#3 Wham!

Ένα ακαταμάχητο ταξίδι νοσταλγίας αλλά και ένα πορτρέτο της φιλοδοξίας του George Michael από τον Chris Smith (Fyre, Jim and Andy: The Great Beyond), για το Netflix.

#2 Scream

Στην πρώτη απόπειρα χωρίς τον Wes Craven, το Scream ήταν ζαμπόν δίχως λιπαρά. Στο έκτο που ακολούθησε, ο Matt Bettinelli-Olpin και ο Tyler Gillett, πιο σταθεροί στους σκοπούς τους με τη νέα τριλογία Scream, τα πήγαν άριστα.

#1 The Out-Laws

Pierce Brosnan, Nina Dobrev, Ellen Barkin, Adam DeVine και Poorna Jagannathan σε κωμωδία του Tyler Spindel (The Wrong Missy). Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη.

Το υπόλοιπο Top 10 ταινιών στο Netflix: #10 Upgrade, #9 Make Me Believe, #8 Skyscraper, #7 Nimona, #6 Gold Brick

ΣΕΙΡΕΣ:

#5 King the Land

Δύο σούπερσταρ της Νότιας Κορέας, η Yoona και ο Lee Jun-ho, πρωταγωνιστούν σε νέο, επιτυχημένο K-drama.

#4 Outlander

Η σεζόν 6 έφερε ένταση στο Ridge με την επιστροφή του αντιπάλου του Jamie, Tom Christie, από τη φυλακή Ardsmuir. Μετά τη δολοφονία της Malva Christie, μιας από τις στενές μαθητευόμενες γιατρούς της Claire, η Claire κατηγορείται για τη δολοφονία της και μεταφέρεται στην πόλη για να δικαστεί.

Η 7η σεζόν θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε η 6η σεζόν και οι φαν θα μάθουν αν και πώς η Claire θα σωθεί από τη δίκη και εάν ο πραγματικός δολοφόνος της Malva θα συλληφθεί. Ο νέος κύκλος βασίζεται στο έβδομο βιβλίο της σειράς Outlander, An Echo in the Bone.

#3 Fatal Seduction

Μία παντρεμένη καθηγήτρια μπαίνει σε μία παθιασμένη σχέση με έναν νεότερο άντρα που οδηγεί σε προδοσία από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους. Ερωτικό θρίλερ από τη Νότια Αφρική για το Netflix, που είναι πολύ ερωτικό αλλά όχι πολύ θρίλερ.

#2 The Lincoln Lawyer

Δεν χρειάζεται παρά μια ματιά για να καταλάβουμε ακριβώς τι είδους δικηγόρος είναι ο Mickey Haller: πλούσιος, ψωνισμένος, με τη ριζωμένη πεποίθηση ότι ο Νόμος πρέπει να λυγίζει σύμφωνα με το συμφέρον του.

Ο Mickey ξέρει ότι είναι καλός σε αυτό που κάνει, αλλά δεν τον ενδιαφέρει η αληθινή δικαιοσύνη. Αντίθετα είναι έτοιμος να αναλάβει σκιώδεις περιπτώσεις που μπορούν να του δώσουν εύκολες νίκες και να αυξήσουν τη δημοτικότητα και το κασέ του. Την τελευταία περίοδο όμως, όχι μόνο ο γάμος του κοντεύει να καταστραφεί, αλλά έχει την αίσθηση ότι κάποιος τον ακολουθεί.

Η δεύτερη σεζόν βασίζεται στο τέταρτο βιβλίο της ομώνυμης σειράς από τον Michael Connelly και αναπτύσσεται από τον μεγαλοπαραγωγό David E. Kelley που έχει εκτενή εμπειρία στα δικαστικά ημι-δράματα (Ally McBeal, The Practice, Boston Legal, Goliath). Εάν σου φαίνεται γνώριμο όλο αυτό, θυμίζουμε ότι το πρώτο βιβλίο της σειράς είχε μεταφερθεί στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey.

#1 The Witcher

Ο τελευταίος γύρος του Henry Cavill ως Witcher, πριν αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth για τις επόμενες σεζόν στο Netflix.

Το υπόλοιπο Top 10 σειρών στο Netflix: #10 Gossip Girl, #9 Sleeping Dog, #8 Glamorous, #7 Black Mirror, #6 Hack My Home