ΣΙΝΕΜΑ

Μόλις ξεθάφτηκε η πιο αστεία εμφάνιση του Nicolas Cage σε ταινία

Ήταν 1989 και ο οσκαρικός ηθοποιός τρομοκρατούσε οδηγούς με μία ψεύτικη μύτη.

Η χειρότερη ταινία όλων των εποχών είναι αυτή που δεν έχουμε δει ακόμη, όχι επειδή δεν έχει γυριστεί, αλλά επειδή έχει μείνει ξεχασμένη, καταχωνιασμένη στο υπόγειο κάποιου παρηκμασμένου βιντεοκλάμπ, προορισμένη να μη γίνει ποτέ DVD, να πεθάνει έτσι γραφικά όπως έζησε: ως βιντεοκασέτα.

Αν σου φαίνεται υπερβολικό αυτό, δοκίμασε τότε να δεις ένα αίσχος που ήρθε πρόσφατα σε digital(;) μορφή, κατευθείαν από ένα τέτοιο υπόγειο. Μιλάμε για το ‘Never On Tuesday’, μία ταινία του 1989, για την οποία αυτό που χρειάζεται κυρίως να ξέρεις, είναι ότι περιλαμβάνει μία cameo εμφάνιση του Nicolas Cage.

Και ότι κρατάει το πολύ ένα λεπτό.

Και ότι φοράει μία αδιανόητα αισχρή ολοφάνερα ψεύτικη μύτη.

Και ότι στα credits ‘λογίζεται’ απλά ως ο “Man In Red Sports Car”.

Δες την υπερεμφάνισή του, πριν πούμε δυο περισσότερα λόγια για αυτό το instant cult δημιούργημα:

Η ταινία ήταν το ντεμπούτο του σκηνοθέτη Adam Rifkin και η ιστορία είχε να κάνει με δύο τύπους από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ που κατευθύνονται προς την Καλιφόρνια, με σκοπό να γνωρίσουν μπικινάτες καλλονές. Στη διάρκεια του ταξιδιού θα γνωρίσουν μέσω τρακαρίσματος μαζί τη μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, την Tuesday, η οποία όμως ενδιαφέρεται ερωτικά μόνο για γυναίκες και καθόλου για άντρες.

Και εδώ καταλαβαίνεις τι σημαίνει στην πραγματικότητα το ημιάθλιο ‘Never on Sunday’.

Πέρα απ’ τον Nicolas Cage θα πετύχουν και άλλους weirdos κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην άκρη του δρόμου (έχουν τρακάρει τα αυτοκίνητά τους είπαμε), τύπους όπως τον Gilbert Gottfried ως πωλητή, τον Judd Nelson ως αστυνομικό πάνω σε μοτοσικλέτα, αλλά και τον Charlie Sheen ως έναν μανιακό μαχαιροβγάλτη.

Δες το trailer για να καταλάβεις αμέσως γιατί αυτή η ταινία δεν βγήκε ποτέ στους κινηματογράφους και κυκλοφόρησε κατευθείαν για βίντεο.

 

ΚΙ ΑΛΛΟΣ NICOLAS CAGE:

Ο Nicolas Cage θα γίνει επιτέλους ο Superman
Το ‘Mandy’ του Nicolas Cage είναι η πιο heavy metal ταινία στην ιστορία
Είναι καλός ή κακός ηθοποιός ο Nicolas Cage;