ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Μπινελίκι και η Ιστορία του: Ο Nicolas Cage θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της βρισιάς

Στη σειρά του Netflix που θα ανοίξει θρυλικά το 2021, ο Nicolas Cage θα παρουσιάσει την ιστορία λέξεων όπως “shit”, “dick”, “damn”. Damn δε λες τίποτα!

Ο Nicolas Cage έχει προ πολλού ξεπεράσει τα 100 credits στο όνομά του και περιέργως (και θαυμαστά) έχει καταφέρει να το κάνει αυτό δίχως σχεδόν καθόλου τηλεόραση. Μάλιστα, ο πρώτος αληθινός τηλεοπτικός του ρόλος θα έρθει σύντομα καθώς έχει ανακοινωθεί πως θα υποδυθεί τον Joe Exotic σε μια scripted διασκευή του Tiger King. (Το θυμάστε; Είχε παιχτεί κάπου μες στα πρώτα 6-7 χρόνια του 2020.)

Πριν όμως γίνει αυτό, το ίδιο Netflix τον πρόλαβε για κάτι καλύτερο, κάτι αληθινά θρυλικό. Με πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου, αυτή η σειρά είναι το δώρο μας που αντέξαμε τον γολγοθά του 2020. Η ιστορία των βρισιών, με παρουσιαστή και αφηγητή τον Nicolas Cage.

Ναι, δες:

Ο Cage είναι σε πλήρες «ξέρω πως είναι τρολάρισμα αλλά φυσικά και θα δώσω το 105%» mode και ειλικρινά, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Στη σειρά History of Swear Words (Το Μπινελίκι και η Ιστορία του), σε παραγωγή Funny Or Die (Between Two Ferns), ο Cage θα συνομιλεί με ιστορικούς, ειδικούς ετυμολογίας αλλά και κωμικούς, συζητώντας την προέλευση και τη χρήση διαφόρων βρισιών, από το “dick” ως το “damn”. Στο ίδιο εικοσάλεπτο επεισόδιο θα έχουμε δηλαδή:

  • Βρισιές
  • Nicolas Cage
  • Περσόνες τύπου Nick Offerman και Sarah Silverman
  • Μπαμπινιώτηδες της Αμερικής
  • Nicolas Cage!

Συγγνώμη, αλλά ναι;

Το πιο πρόσφατο πρότζεκτ του Cage είναι η sci-fi περιπέτεια πολεμικών τεχνών Jiu Jitsu γυρισμένη στην Κύπρο, η οποία τιμιότατη ήταν και με τον Cage σε πολύ μεγάλα κέφια. (Πρεμιέρα στην Ελλάδα σύντομα μέσω COSMOTE TV.)

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα της meta κωμωδίας The Unbearable Weight of Massive Talent όπου θα παίξει μια φιξιόν εκδοχή του εαυτού του (είπαμε, είμαστε σε ξεκάθαρα meta περίοδο) αλλά ίσως το πιο πολυαναμενόμενο από όλα τα πρότζεκτ του αυτή την περίοδο είναι το -ολοκληρωμένο- Prisoners of the Ghostland σε σκηνοθεσία του γιαπωνέζου θρύλου Sion Sono.

Είναι μια καλή περίοδος να είσαι φαν του Nicolas Cage. Να σου λένε να βρίσεις και να μη θες!

*Το Μπινελίκι και η Ιστορία του (History of Swear Words) θα streamάρει στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου.