ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Captain America και το μούσι του δεν περνάνε καλά στο ‘Defending Jacob’

Ο γιος του Chris Evans στη νέα σειρά της Apple TV+ παίζει να είναι δολοφόνος και κανείς δεν το έχει πάρει καλά.

O Chris Evans είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Variety ότι μετά την αποδέσμευσή του από τον ρόλο του Captain America, σκόπευε να αφήσει σιγά-σιγά την υποκριτική και να περάσει πίσω από την κάμερα.

Δεν ξέρουμε πού βρίσκεται η απόφασή του αυτή τη στιγμή, πάντως μετά το ‘Avengers: Endgame’ έχουμε δει τον Evans στο υπεραπολαυστικό και υποψήφιο για Όσκαρ Σεναρίου ‘Knives Out’, ενώ τώρα έρχεται και το ‘Defending Jacob’ της Apple TV+.

Εκεί ο Evans θα συμπρωταγωνιστήσει ξανά με τον Jaeden Martell του ‘Knives Out’ (και των ‘It: Chapter 1/2’) που πλέον θα έχει παίξει ένα ευμεγέθες μέρος της καριέρας του παίζοντας συγγενείς του Evans, παρέα και με την αγαπημένη μας Michelle Dockery του ‘Downton Abbey’.

Ο CHRIS EVANS ΜΕΤΑ ΤΟΝ CAPTAIN AMERICA

Σε ρόλο αναπληρωτή περιφερειακού εισαγγελέα, ο χαρακτήρας του Evans θα βρεθεί στο πιο κρίσιμο σημείο στη ζωή του στη σειρά θρίλερ, όταν ο μάρτυρας-κλειδί σε μια υπόθεση φόνου θα είναι ο ίδιος του ο γιος. Σκότωσε ή όχι ο μικρός τον συμμαθητή του;

Όπως θα δεις στο παρακάτω trailer, ο ανήσυχος πατέρας φαίνεται πως θα αναγκαστεί να διαλέξει μεταξύ της προστασίας του γιου του και της ιδιότητάς του ως υπηρέτης του δικαστικού συστήματος.

Το ‘Defending Jacob’ που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του 2012 υπογράφει ο παραγωγός του ‘Planet of the Apes’, Mark Bomback, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο υποψήφιος για Όσκαρ Morten Tyldum του ‘Imitation Game’. Δίπλα στους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές, θα βρούμε τους Cherry Jones, Pablo Schreiber, Sakina Jaffrey, Betty Gabriel, και τον J.K. Simmons.

Όσο για τον Captain America, εκείνος βάσει ‘Endgame’ θα βρεθεί αναγκαστικά στα μετόπισθεν, αν και δεν αποκλείεται μελλοντική εμφάνισή του. Ο Iron Man, άλλωστε, θα κάνει κάνει το πέρασμά του από το επερχόμενο ‘Black Widow’.

Το ‘Defending Jacob’ θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου στην Apple TV+.

***

Δέκα χρόνια μετά το τέλος του ‘Lost’, η ομάδα του POP για τις Δύσκολες Ώρες επιστρέφει στο Νησί. Με καλεσμένο τον υπερφανατικό Lostάκια και υπάλληλο της Dharma Initiative, Θέμη Καίσαρη, αναλύουμε τα κυριότερα σημεία της 5ης σεζόν και εξετάζουμε τη σοβαρή πιθανότητα να είναι κρυφά η καλύτερη σεζόν της σειράς-φαινόμενο.