ΣΙΝΕΜΑ

O Javier Bardem θα είναι το νέο τέρας του Frankenstein

Η Universal μόλις έκλεισε άλλον ένα μεγάλο σταρ για το μελλοντικό monster franchise της.

Δε μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα ποια θα είναι τα αποτελέσματα του τερατο-franchise που ετοιμάζει η Universal, αλλά δε μπορεί να πει κανείς ότι δεν το έχουν πάρει στα σοβαρά.

Μετά τον Tom Cruise που θα πρωταγωνιστήσει στο ‘The Mummy’, τον Russell Crowe για την ίδια ταινία στον διπλό ρόλο του Dr Jekyll και Mr Hyde και τον Johnny Depp για το ‘Invisible Man’, το στούντιο βάζει στα σκαριά και έναν από τους χαρακτήρες που δεν ξέραμε ακριβώς πού και πώς θα βαδίσει, γιατί οι πληροφορίες μας ήταν ελάχιστες.

Για την ταινία ‘Frankenstein’ ο λόγος και συγκεκριμένα για το δημιούργημα του διαβόητου επιστήμονα που θα υποδυθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Β΄Αντρικού, Javier Bardem, τον οποίο είχε αρχικά πλησιάσει το στούντιο για τον ρόλο που πήγε στον Russell Crowe. Σύμφωνα με το Variety που έβγαλε την είδηση, ο Bardem δε θα παίξει τον ίδιο τον επιστήμονα, αλλά το τέρας.

Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά τις εικόνες που τραβήχτηκαν από τα γυρίσματα του ‘The Mummy’, με τη Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service’) να κυκλοφορεί τυλιγμένη με επιδέσμους στο Λονδίνο.

Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή ο Bardem, δε συμφωνείτε;