ΣΙΝΕΜΑ

Ο Jonah Hill ακύρωσε όλες τις συνεντεύξεις του μετά από αυτό το μνημείο αμηχανίας

Έχουμε δει άβολες κι άβολες συνεντεύξεις, αλλά αυτή καταλαμβάνει πολύ ξεχωριστή θέση. Αμάν αυτοί οι Γάλλοι.

Θες να δεις πώς είναι να κοιτάς το χείλος στο τέλος του κόσμου; Να στέκεσαι στην ακροκορυφή και να ατενίζεις το έρεβος, το απόλυτο τίποτα, εκεί όπου επιβιώνει μόνο το αέναο μαύρο του σύμπαντος, εκεί που οι ψυχές και τα άστρα πάνε για να πεθάνουν;

Μας είχαν πει πως δε το νιώσουμε ποτέ. Πως δε θα βιώσουμε ποτέ πώς είναι η στιγμή που σβήνεις και βλέπεις το άπειρο να έρχεται και να σε κάνει δικό του. Αλλά μας είχαν πει ψέμματα. Δεν ήξερα. Δεν ήξεραν πως μια μέρα ο Jonah Hill θα γινόταν το punchline ενός αστείο σε ζωντανή μετάδοση στη Γαλλική τηλεόραση και πως θα αντιδρούσε έτσι:

 

Αυτό φίλες, φίλοι, είναι το βλέμμα ενός ανθρώπου που έχει ξεχάσει πώς είναι να έχεις ψυχή. Είναι το βλέμμα ενός ανθρώπου που δε νιώθει πια άνθρωπος. Και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν ένα σεξουαλικό diss.

Για να τα πάρουμε από την αρχή, ο Υποψήφιος Για Όσκαρ Ηθοποιός Jonah Hill εμφανίστηκε σε μια Γαλλική εκπομπή στη διάρκεια του promo tour της κωμωδίας ‘War Dogs’. Εκεί η κωμικός Ornella Fleury, αφού έκανε ένα απαξιωτικό πέρασμα από το ρόλο του Hill στο ‘This Is the End’, έφτασε στο αληθινό ζουμί του βίντεο. Ο Υποψήφιος Για Όσκαρ Ηθοποιός Jonah Hill ήδη δεν περνούσε πολύ καλά όπως φαίνεται από το βλέμμα του, πως ως εκείνο το σημείο είναι απλώς στο σημείο ‘πάρτε από εδώ πλζ’.

Η κωμικός λοιπόν του έριξε τη βόμβα της: “Η σεξουαλική μου φαντασίωση είναι ότι είμαστε σε ένα δωμάτιο και τότε έρχονται οι φίλοι σου, DiCaprio και Brad Pitt κι εσύ φεύγεις.” (Κλάμα.) Πόσο ρεζίλεμα να αντέξει ένας άνθρωπος, φαντάσου να σου λένε ότι δεν είσαι όσο σέξι είναι ο DiCaprio κι ο Brad Pitt. Σκληρό!

Ο Jonah Hill, πλέον ξεκάθαρα στο ‘άραγε αυτή να είναι η μόνη ζωή που θα ζήσουμε;’ σημείο της βραδιάς, κοιτάζει το άπειρο, γελάει αμήχανα και εύχεται όλο αυτό να λάβει ένα τέλος. Όχι μόνο η εκπομπή, όλο αυτό, η ζωή, η ύπαρξη, όλα.

Την επόμενη μέρα ακύρωσε όλες τις συνεντεύξεις του στη Γαλλία. Πού να τον έβαζαν να δώσει συνέντευξη και στη Ρούλα Κορομηλά δηλαδή.

Δες εδώ όλο το τέρμα άβολο βίντεο με τη συνέντευξη του Jonah Hill στη Γαλλική τηλεόραση, και μετά πέρνα από εδώ για καμιά δεκαριά ακόμα κλασικές άβολες συνεντεύξεις ηθοποιών που δεν έχουν καμία όρεξη.