ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ μιλάει για το “2 Guns”

Κέρδισε προσκλήσεις για την avant premiere της περιπέτειας με τον Γουόλμπεργκ και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Διάβασε πώς θα κερδίσεις 20 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της περιπέτειας “2 Guns” βλέποντας μια αποκλειστική συνέντευξη του Μαρκ Γουόλμπεργκ.

 

“Δεν πρέπει να τον σκοτώσω γιατί τον συμπαθώ.”

Αυτά είναι διλήμματα φίλοι μου. Και είναι ένα από τα σταυροδρόμια που αντιμετωπίζει ο χαρακτήρας του Μαρκ Γουόλμπεργκ στην ταινία “2 Guns”, μια περιπέτεια με κωμικά στοιχεία που βασίζεται σε ομώνυμη σειρά κόμικς.

Στην ταινία, σκηνοθετημένη από τον Ισλανδό Μπαλτάσαρ Κορμακούρ (σκηνοθέτη της προηγούμενης περιπέτειας του Γουόλμπεργκ, για την οποία ο Γουόλμπεργκ είχε μιλήσει εδώ), ένας πράκτορας  κι ένας αξιωματικός του ναυτικού προσπαθούν να εισχωρήσουν σε ένα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών για μια αποστολή, αλλά τα κάνουν σαλάτα όπως μπορείς να υποθέσεις τρέχουν για τη ζωή τους. Τότε είναι που θα μάθει κι ο ένας το μυστικό του άλλου.

Η ταινία βρίσκει τους δύο ηθοποιούς να εξασκούν και τους κωμικούς μύες τους δίπλα στην όλη δράση, επειδή κρίμα να είσαι σοβαρός όλη την ώρα κιόλας.

Να λοιπόν ο Γουόλμπεργκ ο οποίος μιλάει για τον χαρακτήρα του στην ταινία, για τον Ντενζέλ και για τα γυρίσματα μιας διαφορετικής περιπέτειας όπου οι πάντες εμφανές διασκέδασαν πολύ στα γυρίσματα (“κι αυτό βγαίνει στον κόσμο”).

 

Όσο για τα γυρίσματα της ταινίας, ήταν από νωρίς (κατά τη δημιουργία του σεναρίου) που ο Μαρκ Γουόλμπεργκ εξέφρασε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του. Ανέλαβε τον ρόλο τού Κελευστή Μάρκους «Στιγκ» Στίγκμαν, έναν φλύαρο δεινό σκοπευτή, γοητευτικό αλλά και πανούργο. Για περισσότερο από μία δεκαετία, ο Στιγκ υπηρέτησε έντιμα το Ναυτικό. Αλλά όταν κάνει έξι μήνες φυλακή μετά από επίθεση σε στρατονόμο, ο Στιγκ στρατολογείται σε μία άκρως μυστική επιχείρηση του Ναυτικού και θεωρείται επίσημα λιποτάκτης. Μπορεί να ελίσσεται στο σκοτάδι και τώρα είναι σε διαθεσιμότητα αν αποφασίσει να παρεκκλίνει των κανονισμών τού Ναυτικού.

Οι σειρές των graphic novel γράφτηκαν από κάποιον με περίεργη ματιά στο στιλ γραφής. «Μ’ αρέσει να κάνω κόμικς,» παραδέχεται ο Γκραντ, ο οποίος χαρακτηρίζει το 2 Guns  ως στόρι για «αντι-φιλαράκια». «Δεν πιστεύω στο καλό και στο κακό. Όπως το βλέπω, οι άνθρωποι σχηματίζουν μια σειρά, πέφτουν από τη μια πλευρά ή την άλλη και ταλαντεύονται μπρος-πίσω. Είναι απλά μια φυσική ύπαρξη. Τείνω να βλέπω το υλικό μου όχι ως δράμα, αλλά ως κωμωδία καταστάσεων όπου όλοι στην ιστορία πιστεύουν ότι ξέρουν τι συμβαίνει, ενώ στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει τίποτα.»

Πάρε μια ακόμα ιδέα από την ταινία:

 

Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Για να δεις την ταινία πρώτος, δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις μια από τις 20 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere.

 

Η avant premiere της ταινίας “2 Guns” θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 30/9 στις 20.00 στο Village The Mall Athens, Αίθουσα 5.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου από την Audio Visual.