ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο πυροβολισμός του Light έγινε κομμάτι και ανέβηκε στην κορυφή του YouTube

Το «Τι Φοβάσαι» χρειάστηκε μόλις 20 ώρες για να ανέβει στην κορυφή των τάσεων.

Το νέο του hit single με τίτλο «Τι Φοβάσαι» παρουσίασε ο Light, το οποίο κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των τάσεων του YouTube μέσα σε μόλις 20 ώρες, εκθρονίζοντας το τραγούδι των Maneskin “Zitti E Buoni” που κέρδισε τη Eurovision.

Το νέο του κομμάτι του ράπερ που κυκλοφόρησε από την Panik Records και την Capital Music και ξεπέρασε τα 500.000 digital streams το πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας του.

Το δυνατό drop μεταφέρεται στην οθόνη μέσα από ένα εντυπωσιακό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου, βασισμένο σε πραγματική ιστορία από τη ζωή του Light.

 

Πιο συγκεκριμένα, το κομμάτι το εμπνεύστηκε από ένα περιστατικό που είχε στο παρελθόν, όταν τον πυροβόλησαν στην παραλιακή και στο clip βλέπουμε διάφορα πλάνα, από το πώς ξεκίνησαν, αλλά και το πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα εκείνο το βράδυ. Στους στίχους του «Τι Φοβάσαι» ακούμε τον Light να είναι πιο αληθινός από ποτέ, χωρίς διάθεση για φλεξ και με μοναδικό στόχο να πει την ιστορία του.

Το «ξεχνάμε πως αυτά που έχουν αξία είναι τα basics» ίσως είναι κι από τους πιο δυνατούς στίχους του κομματιού, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο νέο album του Light, με τίτλο “Immortale” που κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου.