ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

O SNIK γυρίζει ταινία με τον εαυτό του, το 2022 θα νοσταλγήσουμε τα κλειστά σινεμά

Πόσο έτοιμος είσαι για να δεις τη ζωή του μεγάλου τράπερ στο πανί;

Το Δεκέμβριο του 2022 θα κυκλοφορήσει ταινία με τη ζωή του SNIK, γεγονός που καλά να είμαστε μέχρι τότε, να ‘χουν τελειώσει δηλαδή κορονοϊοί και όλα αυτά, αλλά είναι πολύ πιθανό να μας κάνει να τα νοσταλγήσουμε. Απ’ την άλλη πάντα υπάρχει και η επιλογή του streaming ή του YouTube αν και πολύ δύσκολα θα μας λυπηθούν να τη χώσουν απευθείας εκεί. Λογικά δεν θα το γλιτώσουμε να βρεθούμε αντιμέτωποι στους διαδρόμους κάποιου σινεμά με τους 10χρονους ξαναμμένους χάστλα φανς του.

Μην τους κοιτάτε ίσια στα μάτια και όλα θα πάνε καλά.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο σπουδαίος τράπερ στον λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας κάτι σαν αφίσα ταινίας και συνοδεύοντας το με την ατάκα «σου το ‘πα ότι η ζωή μου είναι ταινία».

Από ό, τι φαίνεται η παραγωγή θα είναι της Showtime Productions, μίας εταιρείας που από ταινίες δεν έχει κάνει και πολλά αλλά και μόνο το γεγονός ότι έχει βγάλει το Bachelor 2 με Τσιμιτσέλη και Βουρλιώτη, μάς δίνει ελπίδες ότι το Snik The Movie μπορεί τελικά να είναι απλά μια παρωδία.

Στην ταινία θα παρακολουθήσουμε τη ζωή του τράπερ από τις μέρες που απλά ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης μέχρι και σήμερα, ενώ από ό, τι λέγεται θα παίζει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδυόμενη και αυτή τον εαυτό της. Μεγάλη ερμηνεία.

Το σενάριο είναι έτοιμο και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε Αθήνα και Λονδίνο σύντομα. Δες όλο το ρεπορτάζ για να μη χάσεις ούτε πληροφορία από το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό έπος: