ΑLPHA TV
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στους χθεσινούς Πρωταγωνιστές ο Σταύρος Θεοδωράκης έκατσε με τη νεολαία

Μία εκπομπή αφιερωμένη στην trap μουσική που είχε σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και πολλές «θα κάτσω με τη νεολαία» στιγμές.

«Kαλησπέρα-καλησπέρα» και όλα τα συναφή. Πριν από περίπου έναν μήνα οι Πρωταγωνιστές επέστρεψαν στην ελληνική τηλεόραση με την ίδια περίπου δομή και σίγουρο το ίδιο ύφος. Στο χθεσινό επεισόδιο, το δεύτερο από την επιστροφή τους, ο Σταύρος Θεοδωράκης ασχολήθηκε με τη μουσική της trap μιλώντας με μερικούς από τους γνωστότερους καλλιτέχνες της σκηνής.

Light, FY, Mente Fuerte, ΥΠΟ, Τοquel βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα των Πρωταγωνιστών. Όσο και να το κάνεις, ο συνδυασμός των Calexico, του intro της εκπομπής δηλαδή, με το FY είναι λίγο παράταιρο. Τουλάχιστον με μία πρώτη ματιά. Οκ, και με δεύτερη ματιά παράταιρος φαίνεται. Δεν γινόταν ο Σταύρος Θεοδωράκης να μην είναι ο απόλυτος θείος που κάθεται με τη νεολαία.

Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως η εκπομπή ήταν ενδιαφέρουσα, ακριβώς γιατί αφορούσε έναν θείο που κάθεται με τη νεολαία, που ήρθε προσπαθώντας να μάθει. Σκεφτείτε να έσκαγε με φαρδιά και chains και να ξεκίναγε την εκπομπή με «yo, yo».

Νομίζω ότι οποιαδήποτε αμαρτία και αν έχει κάνει ο καθένας μας δεν θα το άξιζε να πεθάνει βλέποντας αυτό το πράγμα. Ίσως, λοιπόν, αυτή η οπτική που ακολούθησε η εκπομπή και ο Σταύρος Θεοδωράκης να ήταν και η μόνη κατάλληλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν πολλές φορές και λίγο αστεία.

Εμείς παρακολουθήσαμε όλη την εκπομπή και κρατήσαμε μερικές από τις πιο boomer στιγμές της. Εντάξει στα στιγμιότυπα με τον ΥΠΟ, οι δύο τους ήταν οι νέοι που έκατσαν με τους μπάρμπες.

Όπως και να έχει πάντως ξεχωρίσαμε για εσάς τις καλύτερες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε. Όσο βλέπετε τις παρακάτω φωτογραφίες μην ξεχάσετε ποτέ τον Buscemi με το ανάποδο καπέλο και το υπέροχο: Ηow do you do, fellow kids?

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον ΥΠΟ.
«Για πες, ρε ΥΠΟ, σαχαλμαρίζεις με καμιά καλλονή;»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Toquel.
«Εργαλείο ε; Εγγύηση πάντα τα ιαπωνικά αμάξια»
O Σταύρος Θεοδωράκης με τον FY.
«Πατάω το google και μου βγάζει ένα πράσινο και κάτι γράμματα»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο στούντιο.
«Τώρα, με το μπαρντόν, μουσική τα λέτε εσείς αυτά τα νιαουρίσματα;»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης στους Πρωταγωνιστές.
«Όλα τα παιδιά καλά είναι»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Saske.
«Αν χρειαστείς κάτι στον στρατό, εγώ είμαι εδώ».
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον ΥΠΟ.
«Α να γεια μας και οι χωροφυλάκοι μακριά μας».
«Να κάνω και σπινιά; Να το σπινιάρω;»