ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O θρυλικός Hasselhoff

Μη γελάς ρε. Καθαρά αριθμητικά, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους τηλε-αστέρες στην ιστορία. Don’t hassel the Hoff λοιπόν.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την άποψη: Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που τους έχει τύχει να ενσαρκώσουν έναν θρυλικό ρόλο. Αλλά τη θέση σου στα κιτάπια της τηλε-Ιστορίας την εξασφαλίζεις αδιαπραγμάτευτα όταν έχεις δύο τέτοιους. Και είναι και πολύ δύσκολο κιόλας. Όταν λες James Gandolfini σκέφτεσαι Τόνι Σοπράνο. Kiefer Sutherland = Τζακ Μπάουερ. Kelsey Grammer = Φρέιζερ.

Αλλά Hoff; Είναι ο Μιτς Μπιουκάναν, αλλά είναι και ο Ιππότης της Ασφάλτου. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο HOFF. Πώς το λένε. Είναι η σπάνια περίπτωση τηλε-αστέρα που όταν θα θελήσεις να του γράψεις ένα αφιέρωμα, δε θα αναφερθείς σε αυτόν με το όνομα του χαρακτήρα του όπως πχ θα έλεγες “Ο ‘Δρ. Χάουζ’ Hugh Laurie”. Όχι. Είναι ο Hoff. Τελεία και παύλα.

Ας θυμηθούμε την ουσία του Hoff μέσα από 7 ρόλους, εικόνες, βίντεο και σκηνές.

Ο Μάικλ Νάιτ

Κανείς δε θα είχε τα κότσια να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά με κεντρικό ήρωα ένα αυτοκίνητο που μιλάει, κύριοι. Και μόνο γι’αυτό, ο Hoff είναι ιδιοφυία.

O Μιτς Μπιουκάναν

“Θα είναι απλά ο Μάικλ Νάιτ που θα τρέχει σε slow-motion στην παραλία. ΚΛΕΙΣ’ΤΟ ΤΩΡΑ.” Brilliant.

Τα τραγούδια

Υπήρξε #1 στα Γερμανικά charts. Ευχαριστούμε τον θεό της ποπ κουλτούρας που συνέβη αυτό το πράγμα.

Το μπέργκερ

Ένα μνημείο κύριοι. Ένα γυμνό, μεθυσμένο, πεινασμένο, άβολο μνημείο.

Ο αυτοσαρκασμός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για έναν σταρ να δείξει ότι είναι ΟΚ με πολυκοροϊδευμένη πλευρά του εαυτού. Από όλους αυτούς τους τρόπους όμως, ελάχιστοι είναι τόσο κουλ όσο ένα cameo στον “Μπομπ Σφουγγαράκη”.

Το ταλέντο

Εμφανίστηκε ως κριτής σε σεζόν του “America’s Got Talent” και μετά του ακόμα πιο πετυχημένου “Britain’s Got Talent”, όπου μίλησε με περισπούδαστο ύφος και αναλυτική διάθεση για 6χρονα που τραγουδάνε άριες και για τύπους που ισορροπούσαν 7 μπαλάκια στον αέρα. Το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” το σνομπάρισε, δυστυχώς.

Και για να μην πολυλογούμε

Τώρα που έμαθες για το μεγάλο Hasselhoff διάβασε και για τη ζωή του γιου ναυαγοστώστη εδώ!