ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Friends κυκλοφορούν βιβλίο συνταγών, θα φτιάξουμε επιτέλους το trifle της Rachel

Το επίσημο βιβλίο μαγειρικής με όλες τις συνταγές που είδαμε στα επεισόδια των Friends σύντομα θα είναι διαθέσιμο.

Κάθε φανατικός των “Friends” θα μπορεί πλέον να δοκιμάσει να φτιάξει σπίτι του, όλες τις τρελές (και μη) συνταγές που είδαμε καθ’ όλη τη διάρκεια των σεζόν της αγαπημένης μας σειράς.

Από το θρυλικό trifle της Rachel μέχρι το λατρεμένο σάντουιτς του Ross με ό,τι είχε απομείνει από το Thanksgiving. Όλες οι συνταγές που δοκίμασαν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες στα επεισόδια των Friends κυκλοφορούν στις 22 Σεπτεμβρίου, στο “Friends: The Official Cookbook” που έχει γράψει η Amanda Yee.

Το βιβλίο μαγειρικής περιέχει συνολικά 70 συνταγές εμπνευσμένες από τη σειρά, ενώ όπως γράφει στο σημείωμα η συγγραφέας, “είτε είσαι σεφ όπως η Monica Geller, είτε ξεκινάς μια καριέρα στο catering όπως η Phoebe Buffay, είτε είσαι απλά λάτρης του φαγητού όπως ο Joey Tribbiani, σε αυτό το βιβλίο θα βρεις συνταγές για όλα τα μαγειρικά επίπεδα”.

Ανάμεσα στις 70 συνταγές του βιβλίου ξεχωρίζουν όπως είπαμε το trifle της Rafchel, το Thanksgiving μενού της Monica, τα κουλουράκια της γιαγιάς της Phoebe, το σάντουιτς του Ross και πολλά ακόμα.

Περιμένουμε πώς και πώς να κυκλοφορήσει για να δοκιμάσουμε να τα φτιάξουμε.