ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Peaky Blinders επιστρέφουν, αλλά κάποιος θα λείπει από την 5η σεζόν

Ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς δεν θα είναι εκεί για να καμαρώσει τον Tommy Shelby στη Βουλή.

Ο πέμπτος κύκλος της πιο φόκιν υπέροχης τηλεοπτικής σειράς θα προβληθεί μέσα στο 2019, κάτι που σημαίνει ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και μαζί τους, οι φήμες και τα παπαρατσικά ρεπορτάζ για το μέλλον της οικογένειας Shelby.

Ο προηγούμενος κύκλος έκλεισε με τον Tommy Shelby να έχει μόλις εκλεγεί βουλευτής, αφού προηγουμένως είχε ξεμπερδέψει με όλους τους εχθρούς του-παλιούς και νέους. Σύμφωνα με το timeline που έχει στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή ο Stephen Knight, ο δημιουργός των ‘Peaky Blinders’, η σειρά οδεύει προς το προκαθορισμένο τέλος της, οπότε ο 5ος κύκλος που έχουμε μπροστά μας είναι μία από τις τελευταίες στροφές της διαδρομής της.

Σ’ αυτήν τη στροφή δεν ακολουθήσει τους Shelbies η May. Η May Carleton, η γοητευτική χήρα που ανέλαβε τη φροντίδα του αλόγου του Tommy (και κάποιες φορές την φροντίδα του ίδιου του Tommy). Όπως εξομολογήθηκε στο Digital Spy η Charlotte Riley, “Δεν νομίζω ότι ο χαρακτήρας μου θα επιστρέψει για την 5η σεζόν. Εννοείται ότι αν μου το ζητήσουν θα το κάνω με όλη μου την καρδιά, γιατί αγαπώ τη σειρά, αλλά πιθανότατα δεν θα συμβεί”.

Η May μπήκε στη ζωή μας στη 2η σεζόν, επέστρεψε στην 4η και δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε στην 6η, αφού ο χαρακτήρας της δεν έχει καεί σεναριακά. Επίσης, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ακόμα σε κάποιο συρτάρι το σχέδιο για μια ταινία ‘Peaky Blinders’, ίσως έχει κάπου γραμμένο και το όνομα της May Carleton. Εν τω μεταξύ, για φέτος τουλάχιστον, τόσο ο Tommy όσο κι εμείς θα πορευθούμε χωρίς το κομψό βάδισμα και το αυστηρό αλλά υπαινικτικό βλέμμα της.

Εννοείται ότι η Charlotte Riley δεν θα πάει χαμένη, αφού μόνο τον Οκτώβρη, προσέθεσε στο βιογραφικό της το ‘Press‘ και το ‘Dark Heart’, που σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στο ITV.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

O Steven Knight ξέρει πώς θα τελειώσει το ‘Peaky Blinders’