SKAI
ΡΙΑΛΙΤΙ

Οι πιο παθιασμένοι έρωτες των ελληνικών ριάλιτι (Μέρος Β)

Η αγάπη ήταν στον αέρα σε όλα τα ριάλιτι των τελευταίων ετών.

Στις 14 Φεβρουαρίου του 2018 γράψαμε για τους πιο παθιασμένους έρωτες της πρώτης εποχής των ελληνικών ριάλιτι. Με το ζόρι συγκεντρώσαμε 22 έρωτες, από τους οποίους οι περισσότεροι ήταν ανεκδήλωτοι. Fast forward στο 2022, και μέσα σε 4 μόλις χρόνια, τα ριάλιτι έχουν γεμίσει με ζευγαράκια. Για να μπορέσουμε να τα βάλουμε λοιπόν σε μία τάξη, θα τα χωρίσουμε ανάλογα με το κάθε ριάλιτι. Το Bachelor θα το εξαιρέσουμε από τη λίστα, γιατί έχει πολύ σενάριο και πολλά πρόστιμα. Και να μην ξεχάσουμε: στο τέλος του άρθρου, μπορείς να ψηφίσεις και τον καλύτερο.

SURVIVOR

Ξεκινάμε με το Survivor, αφού οι έρωτες που λαμβάνουν χώρα στον Άγιο Δομίνικο τους τελευταίους δύο μήνες, είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα μας. Ας μιλήσουμε όμως πρώτα για τον έρωτα, που μας εισήγαγε ξανά στους έρωτες ριάλιτι:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος δεν είχαν ιδιαίτερη επαφή μέσα στο Survivor 2017. Δύο γυναίκες bodybuilder διεκδικούσαν στα παράθυρα τον τίτλο της συντρόφου του Κωνσταντίνου Βασάλου, όσο αυτός βρισκόταν στο παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα παίζανε κάποια υπονοούμενα ότι υπάρχει ένας ανομολόγητος έρωτας μεταξύ της Ευρυδίκης και του Ντάνου. Μόνο αφού βγήκαν από το παιχνίδι προέκυψε το ειδύλλιο, το οποίο συνεχίζεται ακόμα, με τους δυο τους να συγκατοικούν.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης 

Το αντίστοιχο Μάρω-Καραφώτης της νέας εποχής των ριάλιτι είναι το Μαριαλένα-Σάκης. Η Μαριαλένα και ο Σάκης είχαν σχέση για δύο χρόνια και χώρισαν δύο μήνες πριν αρχίσει το Survivor του 2021. Μέσα σε αυτό το διάστημα, η Μαριαλένα έκανε μία σύντομη σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, και ο Σάκης είχε ένα φλερτ με τη  Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία χώρισε πριν μπει στο παιχνίδι. Το χουμε ως εδώ;

Ο Σάκης και η Χριστίνα μπήκαν στo Survivor ως καινούριοι παίκτες, ενώ η Μαριαλένα βρισκόταν στο παιχνίδι ήδη δύο μήνες. Έτσι ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε να συνδιαγωνίζεται με δύο πρώην του. Γρήγορα φανέρωσε τα συναισθήματά του για τη Μαριαλένα και είπε ότι μπήκε στο Survivor, για να την ξανακερδίσει. Τελικά, κέρδισε και τη Μαριαλένα και το Survivor, και ζούνε ακόμα αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Νίκος Μπάρτζης – Άννα Μαρία Βέλλη

Στο Survivor 2021 υπήρξε και ένα ανομολόγητο φλερτ μεταξύ Άννας Μαρίας Βέλλη και Νίκου Μπάρτζη, για το οποίο η Βέλλη έπεσε θύμα slut shaming από τον Αλέξη Παππά και από το κοινό, επειδή είχε σχέση εκτός παιχνιδιού. Το ίδιο συνέβη και με τη Μαριαλένα, που αναφέραμε πιο πάνω, αλλά και φέτος με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Γιώργος Κατσαούνης – Μυριέλλα Κουρεντή

Η Μυριέλλα Κουρεντή κολακεύτηκε από τον Γιώργο Κατσαούνη, που τη διεκδικούσε επίμονα μετά το τέλος κάθε συμβουλίου και αγώνα. Ο έρωτάς τους προς το παρόν δεν συνεχίζεται, αφού η Μυριέλλα έπεσε θύμα slut shaming και από πολλά άτομα της ομάδας της, αλλά και από τον ίδιο τον Γιώργο Κατσαούνη.

Σοφιάννα Αβραμάκη – Γιάννης Τσολάκης – Μέι Εμμανουηλίδου 

Και πάνω που ξεπεράσαμε τη φάση Μυριέλλα-Κατσαούνης-Τζον, ένα νέο παραλιακό, ερωτικό τρίγωνο προέκυψε στις ακτές του Άγιου Δομίνικου. Η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Γιάννης Τσολάκης φαίνεται πως είχανε έρθει κοντά στο παιχνίδι. Κανείς μας δεν είχε καταλάβει τίποτα, μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι η Μέι και άρχισε να ρωτάει δεξιά αριστερά και ευθεία στην κάμερα, αν οι δύο συμπαίκτες της έχουν σχέση. Χωρίς να το ομολογεί ευθέως φαίνεται ότι ρωτούσε, επειδή ενδιαφερόταν και η ίδια. Ως τώρα έχουμε δει να ανταλλάσσονται λοιπόν κάποιες μπλούζες και κάποια μασάζ μεταξύ των άνωθι παικτών, και αγωνιούμε για τη συνέχεια.

GNTM

Ηρακλής Τσουζίνοφ – Μαρινέλα Ζύλα

Και όσο το slut shaming γίνεται στις γυναίκες, που φλερτάρουν ενώ έχουν σχέση, τόσο ανάλογα επεισόδια δεν ακουμπάνε τους άνδρες. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ όχι μόνο δεν λιθοβολήθηκε, αλλά βγήκε και νικητής του GNTM, κάτι που ποτέ δεν έχει γίνει με γυναίκα που έχει εμπλακεί σε τριγωνικό έρωτα ριάλιτι. Το ερωτικό τρίγωνο Ηρακλής Τσουζίνοφ – Μαρινέλα Ζύλα-Αγγελική Κάτρη αντιμετωπίστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους, όπως θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται όλες αυτές οι περιπτώσεις. Κανείς δεν είπε κακό λόγο για κανέναν, όλα μες στη ζωή είναι. Και για τη λοβ ιστορία, η Μαρινέλα και ο Ηρακλής είναι ακόμα μαζί.

Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου

Ένα ακόμα ζευγαράκι του GNTM 3 ήταν η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου. Η 19χρονη τότε Μαριαγάπη είχε και εκείνη μία σχέση εκτός παιχνιδιού, αλλά όπως οι περισσότερες σχέσεις σε εκείνη την ηλικία τελειώνουν, χώρισε, αφού ερωτεύτηκε τον Αιμιλιάνο. Το ζευγαράκι είναι ακόμα μαζί, όμως εξ αποστάσεως, γιατί η Μαριαγάπη ζει εδώ και πέντε μήνες στην Κίνα, λόγω της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Όλγα Ντάλλα – Στυλιανός Φλωρίδης

Το GNTM 4 έχασε από τηλεθέαση, αλλά δεν έχασε από ζευγαράκια. Η Όλγα και ο Στυλιανός δεν έκρυψαν τον έρωτά τους μπροστά στις κάμερες και είναι ακόμα μαζί.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Ντίνος Κρίτσης

Δεν το παραδέχτηκαν όσο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, αλλά το λοβ ήταν στον αέρα. Τώρα εκδηλώνεται και στο TikTok.

MASTERCHEF

Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος

Το πρώτο επίσημο ζευγαράκι του MasterChef, ήταν το 2020 με τον έρωτα ριάλιτι Μαρίας Μπέη και Δημήτρη Μπέλλου. Και παρόλο που το παιχνίδι κρατάει μερικούς μήνες, και οι δύο νέοι ήταν στα 20s τους, κάνανε σαν παντρεμένο ζευγάρι μεσηλίκων. Είναι ακόμα όμως μαζί και αυτό είναι που μετράει.

Ανούς Χεριμιάν – Διονύσης Σαρακίνης

Η Ανούς και ο Διονύσης του MasterChef 2021 ήταν πιο διακριτικοί με τη σχέση τους εντός παιχνιδιού, αν και την είχαν παραδεχτεί δημοσίως. Είναι ακόμα μαζί και συγκατοικούν.

POWER OF LOVE

Ένα ριάλιτι που σκοπός του ήταν η δημιουργία ζευγαριών, δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει ζευγάρια. Επειδή δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα, γιατί θα βαρεθούμε και εσείς και εμείς, θα βάλουμε δύο χαιλάιτς του Power Love 1. Αν σας καίει να διαβάσετε για τα υπόλοιπα τέσσερα, μπορείτε να μπείτε εδώ. To Power of Love 2 πήγε ψιλοάπατο, οπότε δεν θα συμπεριλάβουμε κανένα ζευγαράκι στη λίστα μας, γιατί δεν τα θυμάται κανείς.

Αθηνά Χρυσαντίδου – Δώρος Παναγίδης

PAPADAKIS PRESS

Η Αθηνά και ο Δώρος ήτανε το πιο ερωτικό ζευγαράκι του Power of Love, με την Αθηνά να δωρίζει απλόχερα στο άλλο της μισό ατάκες που έμειναν στην ιστορία. Αυτή τη στιγμή το ζευγαράκι δεν είναι πλέον μαζί, έμεινε όμως από όλο αυτό ένα τραγούδι. Δυστυχώς, δεν είναι το Μίλα μου.

Κυριακή Τσανικίδη – Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Το μόνο ζευγαράκι, του οποίου η δύναμη της αγάπης παραμένει, είναι η Κυριακή και ο Σωκράτης, οι οποίοι σφράγισαν τον έρωτά τους με ένα brand ρούχων.

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ

House of Fame (πέρσι)

Το Fame Story επέστρεψε και δεν εννοούμε το Star Academy του Epsilon. Πέρσι στον SKAI, το Fame Story μετενσαρκώθηκε σε House of Fame, η επιτυχία του όμως όχι. Δεν απέμεινε καν ο έρωτας της Μαριάννας Κάρα με τον Στέφανο Πιτσίναγκα, ο οποίος νίκησε και το παιχνίδι, αφού χώρισαν λίγο καιρό μετά.

Big Brother (μην ρωτάτε νούμερο)

Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχαν ένα φλερτ μέσα στο παιχνίδι, όπως επιμένουν όμως οι δυο τους, δεν έγινε ποτέ κάτι, και είναι δυο φίλοι, δυο γνωστοί.

Στο Big Brother έχουμε όμως και έναν έρωτα που ευδοκίμησε. Ο Παναγιώτης Πέτσας μπορεί να μη βρήκε τον έρωτα στο GNTM τον βρήκε όμως στο Big Brother, το τρίτο ριάλιτι στο οποίο δοκίμασε την τύχη του, αν υπολογίσουμε και την προσπάθειά του στο X Factor. Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα είναι, μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μαζί.

Φάρμα (φέτος)

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, αυτή την περίοδο συμβαίνει και Φάρμα στην τηλεόραση. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ερωτεύτηκαν και αυτό δεν έμεινε κρυφό από τον φακό. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που τον σχολιάζει με τη συμπαίκτριά της, την αγαπημένη Σάσα Μπάστα, και τον αποκαλεί «ξερολούκουμο».

Αν οι έρωτες της Β’ περιόδου των ελληνικών ριάλιτι δεν σας έφτασαν, παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε και τους έρωτες της Ά περιόδου.