© ΣΚΑΙ ΤV
SURVIVOR

Survivor: Το δίδυμο Μυριέλλας Κουρεντή-Γιώργου Κατσαούνη τερμάτισε το cringe

Ένα τηλεοπτικό φλερτ που κούρασε και κουράστηκε δίνοντας άπειρη τροφή στο Twitter γίνεται η βάση για συμπεριφορές οι οποίες δεν ταιριάζουν ούτε καν στη ριάλιτι τηλεόραση.

Ξεκίνησε ειδυλλιακά σαν σενάριο γραμμένο από ρομαντικό best seller: Η νεαρή ηθοποιός-τραγουδίστρια αναπτύσσει αισθήματα για τον ψηλό, γεροδεμένο αγρότη, εκείνη ανήκει στους Διάσημους, εκείνος στους Μαχητές. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή οι ψίθυροι στο Twitter και στα ελληνικά σαλόνια έκαναν λόγο για στημένο φλερτ, για πόζα στον φακό, για τρικ που θα κάνει το κοινό να αγαπήσει τους δύο συμμετέχοντες. Τελικά, οι πλέον καχύποπτοι φαίνεται ότι είχαν δίκιο.

Το δίδυμο της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη έχει απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση. Κάτι ο «ατάριαστος» έρωτας που δεν έχει συνηθίσει η ελληνική κοινωνία, κάτι οι ζήλιες, κάτι οι ίντριγκες δημιούργησαν ένα εκρηκτικό τοπίο στο Survivor με το οποίο -όπως ήταν φυσικό- ασχολήθηκε ξανά και ξανά το Twitter.

Θα ήταν όλα καλά αν δεν ήταν όλα λάθος. «Σταμάτα να ασχολείσαι κοπέλα μου» ήταν τα λόγια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στη Μυριέλλα όσον αφορά το περιβόητο φλερτ. (Να σημειωθεί ότι ήταν ίσως η μόνη που υποστήριξε -και μπράβο της- ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με την προσωπική του ζωή, την ίδια στιγμή που άλλοι παίκτες φώναζαν για ανήθικες σχέσεις).

Αντίστοιχα, ο Γιώργος που φαινόταν ασυγκράτητος, μετά το γράμμα που του έστειλε η Μυριέλλα είναι πλέον σίγουρος πως τον εκμεταλλεύτηκε για λόγους τηλεθέασης. Εκείνη πάλι πιστεύει ότι θέλει να ρίξει όλο το φταίξιμο πάνω της. Την ίδια στιγμή κάποιες από τις συμπαίκτριες της την κατηγορούν ότι αποτελεί το νο.1 πρόβλημα για την ομάδα των Διάσημων. Μία ωραία ατμόσφαιρα γενικά.

Το στημένο (;) φλερτ του Survivor 2022

Το αν τελικά υπήρξαν ή όχι συναισθήματα από τις δύο πλευρές είναι μάλλον κάτι που δεν θα το μάθουμε με σιγουριά ποτέ. Τώρα, το μόνο που έχει μείνει είναι απέχθεια, δηλώσεις ότι ο ένας δε θα μιλήσει ποτέ ξανά στον άλλο, μία υποψηφιότητα για αποχώρηση, και πάρα πολλά σκηνικά που ακροβατούν με το cringe.

«Μπαίνω σε ριάλιτι και γίνομαι η ίδια ριάλιτι» δήλωσε απηυδισμένη η Μυριέλλα Κουρεντή, η αλήθεια όμως είναι ότι μπορεί να κουράστηκε και η ίδια, στο ενδιάμεσο όμως κούρασε αφόρητα.

Ναι, οι ίντριγκες αποτελούν βασικό κομμάτι της reality tv αλλά όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους. Όταν επί δύο μήνες όλοι κάνουν λόγο για στημένο φλερτ στο φετινό Survivor (πιθανόν και από τις δύο πλευρές), τα όσα παρακολουθούμε στα τελευταία επεισόδια δίνουν δίκιο ακόμα και στους πιο αιχμηρούς επικριτές.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Γιώργος Κατσαούνης πολύ συχνά χρησιμοποιεί σεξιστικές ατάκες (ενώ στη δημοσιότητα έχουν έρθει και καταγγελίες που τον βαραίνουν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας) ρίχνουν και άλλη τοξικότητα σε ένα ήδη τρομερά ξινό τηλεοπτικό προϊόν.

Κάπου όπα, πραγματικά. Η ατάκα της Μυριέλλας στο Survivor 2022 τα λέει όλα από μόνη της: «είναι σαπουνόπερα όλο αυτό». Όντως, αυτό είναι και μάλιστα πολύ κακή ποιότητας.

Πόσο ψεύτικο φλερτ, πόσο θέατρο, πόσες στημένες εκπλήξεις, πόση αυτοαναφορικότητα από πλευράς της Μυριέλλας, πόσες προτροπές για στήριξη από τη Θεσσαλία (Γιώργος), πόση γκρίνια για τον John που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, να αντέξουμε πια;

Το Twitter πάντως φαίνεται ότι πραγματικά δεν αντέχει άλλο το στημένο (;) φλερτ Μυριέλλας και Γιώργου για το Survivor 2022.

Τελικά, το παρακάτω tweet τα λέει μάλλον όλα για το πιο κουραστικό ντουέτο του Survivor 2022: