ΑΝΤ1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και πολλοί μιλούν για το «προβληματικό» βίντεο με Κασσελάκη

Η πρεμιέρα των Αρβύλα έκανε θόρυβο, όμως ένα βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Tyler και τον Αχιλλέα Μπέο, μπέρδεψε το κοινό.

“Here we go again” λένε στο χωριό σας, «επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα για 17η σεζόν» λένε στο δικό μας. Η επιστροφή τους στην τηλεόραση του ANT1, μάλιστα, ήταν θριαμβευτική καθώς το κοντέρ έγραψε 23,2% στο δυναμικό και 19,6 στο σύνολο.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του άφησαν αρκετές μονάδες πίσω τους ανταγωνιστές τους και έδειξαν για ακόμη μια χρονιά ότι το κοινό θέλει τη σάτιρα -ή ό,τι είναι αυτό που προσφέρουν- στην καθημερινότητά του.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε και πάλι σε επικοινωνία μαζί σας. Θα θέλαμε να πούμε περισσότερα τέτοια αγαπησιάρικα αλλά γίνεται πραγματικά μακελειό σε επίπεδο υλικού και δεν θα προλάβουμε να παίξουμε τίποτα. Η πρεμιέρα για μας είναι λίγο διατάσεις, λίγο ζέσταμα» ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον «καλύτερο πελάτη της εκπομπής όλα αυτά τα χρόνια» όπως τον χαρακτήρισε. «Μερικές φορές το σύμπαν συνωμοτεί για να μας στείλει παράξενα σήμερα. Σήμερα είναι η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα και έμαθα πριν λίγο ότι είναι και τα γενέθλια του Άδωνι Γεωργιάδη… και το πιο εκνευριστικό είναι ότι έμαθα πως είναι 4 χρόνια μικρότερός μου».

Από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής, οι Ράδιο Αρβύλα έγιναν trend στο X (αναμενόμενο) και αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές τους. Την ίδια στιγμή, κάποιοι αποφάσισαν να μην ανέβουν στο κύμα της αποθέωσης αλλά να εστιάσουν σε ένα βίντεο με Κασσελάκη, Tyler και παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου.

Οι «μας λείψατε»

 

Οι «τι είναι αυτά που κάνετε, κουράσατε»

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είχαν και έχουν πολύ υλικό από την ελληνική επικαιρότητα. Τώρα, το πώς θα το χρησιμοποίησουν στην πορεία, θα το δούμε. Το κεφάλαιο «Κασσελάκης», πάντως, δεν πήγε και πολύ καλά.