ΡΙΑΛΙΤΙ

Οι χειρότεροι τραυματισμοί σε ριάλιτι μετά από αυτόν του Νίκου Βαμβακούλα

Τα «Αχ μάνα μου!» του Νίκου Βαμβακούλα ήταν η αφορμή για να δούμε από την αρχή τους χειρότερους τραυματισμούς των ελληνικών ριάλιτι.

Τα ριάλιτι επιβίωσης και οι τραυματισμοί είναι σαν τους Abbott και Costello: πάνε μαζί. Αν δεν μας πιστεύετε, τότε σας προκαλούμε να δείτε την επώδυνη περιπέτεια του Νίκου Βαμβακούλα στο I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! στο επεισόδιο που, όπως μας ενημερώνουν από το κοντρόλ, προβλήθηκε χθες το βράδυ.

Κρεμασμένος στον αέρα και εξοπλισμένος με την πρώην αθλητική του δεινότητα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μπερδεύτηκε και πήγε να παίξει μπάσκετ. Εναέριο μπάσκετ. Φυσικά, δεν ευθύνεται ο Νίκος Βαμβακούλας γι’ αυτό, στα ριάλιτι αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που είναι αντίθετα στη φύση σου, άλλωστε δεν τα αποκαλούμε τυχαία «επιβίωσης».

Μετά από μία διπλή αποτυχημένη προσπάθεια να βάλει το πρώτο του καλάθι, χτύπησε στο πόδι. Τότε ήταν που ακούστηκαν τα εξής: «Αχ, μάνα μου! Αχ! Δεν είμαι καλά!». Δεν είναι στίχοι από κάποιο εύθυμο τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου, τα λόγια του Νίκου Βαμβακούλα είναι. «Πάρτε με. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ, ζαλίστηκα. Ζαλίστηκα. Δεν μπορώ! Ζαλίζομαι! Γιατρό, δεν μπορώ» πρόσθεσε πριν αποχωρήσει με φορείο. Ευχόμαστε να είναι καλά ο άνθρωπος.

Ο πολύ σοβαρός -σοκαριστικός για κάποιους- τραυματισμός του Νίκου Βαμβακούλα, μάς έφερε στο μυαλό παρελθοντικές ατυχίες ή ξεσπάσματα που παρακολουθήσαμε σε άλλα ριάλιτι. Στη λίστα που ακολουθεί, θα βρείτε τους τραυματισμούς που μας έκαναν να σκεφτούμε δύο και τρεις και τέσσερις φορές, «πόσο πόνο μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;».

Η παρακεταμόλη διαλύεται στο νερό, σε λίγα δευτερόλεπτα θα είναι έτοιμη. Μην ντρέπεστε, θα την χρειαστείτε. Ο πόνος είναι ατελείωτος.

Ο σοκαριστικός και πέρα για πέρα αληθινός τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ακόμα ζαλάδα, αυτή τη φορά από χτύπημα στο κεφάλι και όχι στο πόδι. Ο πρωταγωνιστής της μικρής μας ιστορίας είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος μας απασχόλησε αρκετά στο Survivor. Βλέπετε, σχεδόν σε κάθε αγώνισμα, έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετό υλικό, αλλά επιλέξαμε αυτό το βίντεο για ευνόητους λόγους. Εντάξει, άλλο ένα. Είναι σαν τα πατατάκια.

Ο νάρθηκας του Ντάφυ a.k.a Τριαντάφυλλου

Δεν θα ασχοληθούμε με κάποιο τραυματισμό του διότι είναι πολλοί και έτσι το έργο μας θα γίνει κάτι παραπάνω από δύσκολο. Έτσι, επιλέξαμε τη στιγμή που εμφανίζεται με νάρθηκα για τη μέση του. Σας υπενθυμίζουμε ότι η τότε ομάδα του είχε αμφιβολίες για το κατά πόσο ο τραγουδιστής είχε όντως προβλήματα τραυματισμών αφού έμοιαζε με παίκτη «Γκαλέτι». Με λίγα λόγια, όπως λένε και οι σοφοί στα καφενεία, διάλεγε παιχνίδια.

Ο προσαγωγός του Σπύρου

Παγώσαμε! Ο Σπύρος της Φάρμας, του πιο επιτυχημένου ριάλιτι των τελευταίων ετών μετά το Survival στην παραλία της Κουρούτας, κατέβαλε υπερπροσπάθεια με αποτέλεσμα να τον τραβήξει ο προσαγωγός και να αποχωρήσει από τον στίβο μάχης. Η Αντωνία Μωυσίδου, πρωταθλήτρια καράτε, είπε πως «είναι το χειρότερό μου να βλέπω κάποιον να πεθαίνει και να κλαίει από τον πόνο».

O αληθινός και σοβαρός τραυματισμός της Μαίης

Ναι, ναι, συμβαίνουν και αυτά στα ριάλιτι επιβίωσης. Υπάρχουν άτομα που όντως τραυματίζονται και μάλιστα σοβαρά. Η περίπτωση της Μαίης ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Σε ένα αγώνισμα για το έπαθλο της καρύδας… Λάθος, του φαγητού, η παίκτρια χτύπησε το κεφάλι της στον άξονα. Δεν παίζουν με τον αυχένα.

Το χτύπημα αλά Zidane του Πάνου Καλίδη στον Περικλή Κονδυλάτο

Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα. Ο Περικλής Κονδυλάτος τη γλίτωσε με μερικά «πονάω» μετά τις κουτουλιές του Πάνου Καλίδη στο στέρνο του αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε και πολύ να βρεθεί στο νοσοκομείο ή να φορέσει νάρθηκα όπως του Τριαντάφυλλου αν κρίνουμε από την αντίδρασή του.