ΣΙΝΕΜΑ

‘Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη

'Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς' θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου. Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας δεν γινόταν να απογοητεύσει.

Το teaser της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη ‘Η Μπαλάντα μιας Τρύπιας Καρδιάς‘ είχε κυκλοφορήσει πριν ένα μήνα χωρίς να μας απογοητεύσει. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού εδώ στο Oneman ο σκηνοθέτης έχει πολύ σκληρό fanbase. Το “Πώς τους πετσόκοψες έτσι” είναι μια ατάκα που ακούς καθημερινά στο γραφείο.

Έχουμε μιλήσει μαζί του για το ‘Μικρό Ψάρι‘. Έχουμε μιλήσει για το ‘Σπιρτόκουτο‘ και μας είχε εξηγήσει πώς καταφέρνει να παίρνει κάθε φορά αυτήν την οικονομίδεια ένταση από τους ηθοποιούς του. Και έχουμε φανταστεί πώς θα ήταν οι ελληνικές ταινίες, αν τις είχε σκηνοθετήσει ο Οικονομίδης.

Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν με τι χαρά υποδεχτήκαμε το νέο τρέιλερ της ‘Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς’. Στη σύνοψη της ταινίας διαβάζουμε: Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.