ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ποιος είσαι στο Walking Dead;

Το ONEMAN έφτιαξε ένα σχεδιάγραμμα για να ανακαλύψεις ποιος θα ήσουν αν πρωταγωνιστούσες εσύ στην τηλεοπτική σειρά του FOX.

Rick ή Glenn; Lori ή Maggie; Ας δεχτούμε λοιπόν το γεγονός ότι ο κόσμος έχει γεμίσει ζόμπι και εσύ είσαι ένας από την ομάδα των ανθρώπων που προσπαθεί να ξεφύγει. Και το κάνουμε αυτό το σενάριο γιατί είμαστε σίγουροι ότι κάθε Δευτέρα βράδυ που στήνεσαι στο FOX για να δεις το καινούριο επεισόδιο του Walking Dead, φαντάζεσαι να παίζεις κι εσύ στη σειρά. Είτε για να τα ‘χεις με τη Maggie είτε γιατί θα ψηνόσουν να εξολοθρεύεις ζόμπι.

Σου έχουμε τη λύση στο μεγάλο πρόβλημα. Άνοιξε τον παρακάτω χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση, ακολούθησε τα βελάκια, βρες ποιος είσαι και διάβασε μετά την ετυμηγορία για την πάρτη σου. Να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τον Πάνο Βελαχουτάκο – μέγα Walkingdeadομανή και πιθανότατα ζόμπι – και τον άνθρωπο των δύσκολων γραφιστικών αποστολών, Παναγιώτη Τσαγκάρη για τον παρακάτω χάρτη.

Δες εδώ σε μεγαλύτερη ανάλυση

 

Έμαθες ποιος είσαι στο Walking Dead; Εξαιρετικά. Μάθε και λίγα περισσότερα πράγματα για εσένα. Κάτι λίγα spoiler αν δεν είσαι up to date στη σειρά, θα τα δεις.

 

Έστω ότι είσαι άντρας και…

 

… είσαι ο Carl

 

Δεν την έχεις ξεπεράσει ποτέ την εφηβεία και αυτό δεν θα σε βοηθήσει στη ζωή σου. Πρέπει να απεμπλακείς από τα σύνδρομα, να αφήσεις το καπέλο του μπαμπά στο σπίτι και να ανοίξεις τα φτερά σου. Και γενικά θα μπορούσες τόσα χρόνια να παίρνεις κανένα τηλέφωνο τη μάνα σου από το να σε ψάχνει.

… είσαι ο Governor

 

Είσαι ο κακός που αγάπησαν όλοι. Το εγώ σου βέβαια είναι λίγο υπερτροφικό και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ωραίο το χωριό που έχεις στήσει αλλά την επόμενη τετραετία σε βλέπουμε να παραδίδεις τα σκήπτρα. Σε συμπονούμε λίγο για την κόρη αλλά δεν φέρεσαι καλά. Εδώ που τα λέμε, για κάνε το comeback. Πού στο διάολο είσαι;

… είσαι ο Shane

 

Γενικά από την αρχή της σειράς έχουμε τα θέματά μας μαζί σου ακόμα κι αν μερικοί εδώ μέσα σε συμπαθούσαν για το νταηλίκι σου σε σχέση με την κότα τον Rick. Και εύγε για τα σεξουαλικά σου κατορθώματα αλλά η φάση εδώ απαιτούσε έναν ηγέτη με κοχόνες. Θα είσαι πάντα δεύτερος.

… είσαι ο Glenn

 

Μπράβο. Όχι, μπράβο. Για τη Maggie λέμε ρε καταφερτζή. Κατά τα άλλα είσαι λίγο βαρετός χαρακτήρας. Κανείς δεν συμπαθεί τα καλά παιδιά που τα κάνουν όλα σωστά και είναι γλυκούληδες. Δώσε λίγη σπίθα, κάνε την ανατροπή, βγες μπροστά.

… είσαι ο Hershel

 

Είσαι ο χορευταράς Θάνος Καληώρας του Walking Dead. Το ξέρουμε δηλαδή όλοι ότι σύντομα θα την κάνεις από το show και για την ακρίβεια δεν έχουμε καταλάβει γιατί είσαι ακόμα εδώ. Θα πάρεις όμως το παράσημό σου γιατί τόσα χρόνια είσαι η ήρεμη δύναμη της ομάδας.

… είσαι ο Rick

 

Δικός μας άνθρωπος. Σου ταιριάζουν όλα τα κλισέ του ηγέτη. Έχεις τα θέματά σου, αγαπούν να σε μισούν, κάνεις μαλακίες αλλά τις σώζεις και βγαίνεις πάνω απ’ όλα. Σταμάτα την κτηνοτροφία άνθρωπέ μου. Υπάρχουν ζόμπι εκεί έξω.

… είσαι ο Daryl

 

Είσαι από αυτούς που φέτος στην Ελλάδα θα είχαν λίγο πρόβλημα λόγω πεποιθήσεων. Ας ξεκινήσουμε σβήνοντας το SS από τη μηχανή σου. Και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε με εσένα που ναι μεν είσαι πιστός στην ομάδα και μέσα σε όλα αλλά σε βλέπουμε όλο παρέα με τη βαλλίστρα σου. Παρεμπιπτόντως, τη ζηλεύουν όλοι τη βαλλίστρα σου να ξέρεις.

 

Έστω ότι είσαι γυναίκα και…

 

… είσαι η Carol

 

Βαριόμαστε και να γράψουμε για εσένα. Μας κράτησες σε αγωνία με την κόρη σου αλλά έκτοτε τι; Τα σαλιαρίσματα με τον Daryl; Όρθωσε το ανάστημά σου, εκπαίδευσε σωστά τα παιδάκια να κρατήσει το Walking Dead 50 σεζόν να γουστάρουμε.

… είσαι η Lori

 

Milf από τα λίγα οπότε respect. Αλλά. Σε προτιμούσαμε λίγο στο Prison Break. Εκεί τουλάχιστον δεν γκρίνιαζες συνέχεια όπως εδώ. Έκανες κι εσύ ό,τι έκανε η Jessica στο Homeland αλλά εκείνη τουλάχιστον είναι η Morena Baccarin. Εσύ; Δίκαιο ό,τι σου συνέβη.

… είσαι η Maggie

 

Θα χρειαστούμε όλους τους παπύρους της Αλεξάνδρειας για να γράψουμε για την ανιδιοτελή αγάπη μας για εσένα. Βασικά δεν είναι και πολύ σωστό το ότι είσαι και ωραία και καλός χαρακτήρας στη σειρά. Σκέψου το λίγο. Αν γίνεις λίγο πιο villain, ίσως σε δούμε με άλλο μάτι.

… είσαι η Michonne

 

Τα είπαμε ξανά για εσένα. Μας αρέσει αυτό το macho στιλ πάνω σε άλογα και τέτοια. Είσαι η κολώνα του σπιτιού, ο αφέντης μιας σχέσης, το άγριο θηλυκό. Στο τελευταίο επεισόδιο βέβαιο έβγαλες ψυχούλα. Μην ψαρώνεις με τα μωρά. Σε θέλουμε σκληρή, δυναμική.

… είσαι η Andrea

 

Δεν είμαστε στο Λύκειο. Αυτά τα γκομενίσματα δεξιά αριστερά λες κι είσαι στην πενταήμερη, το να προδίδεις τους φίλους σου και όλα όσα κάνεις ραδιούργα ούσα όλα αυτά τα χρόνια, θα έπρεπε να σε έχουν στείλει αδιάβαστη πολύ νωρίτερα. Το καλό σου το σημάδι σε έσωσε μόνο.

Ραντεβού τη Δευτέρα στις 22:30 στο FOX με το νέο επεισόδιο The Walking Dead.