ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι ελληνικές σειρές της νέας σεζόν

Ποιες είναι οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα από σήμερα και όλον τον Σεπτέμβριο στην ελληνική τηλεόραση.

Η ελληνική τηλεόραση ετοιμάζεται για μία νέα πλούσια χρονιά με πολλές καινούριες σειρές και αρκετές, που αγαπήθηκαν από το κοινό και επιστρέφουν. Για αυτό και μαζέψαμε τις σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο ξεκινώντας μάλιστα από σήμερα το απόγευμα.

Σήμερα 5/9 στις 16:45 κάνουν πρεμιέρα στον Alpha οι Αμφιβολίες, μία καθημερινή σειρά που είναι -ας πούμε- σίκουελ των Οικογενειακών Ιστοριών. Η σειρά έχει το ίδιο ύφος με τις Οικογενειακές Ιστορίες, μόνο που το περιεχόμενό τους είναι αστυνομικό.

Στις 20:00 της σημερινής ημέρας επιστρέφει στην ΕΡΤ1 για τρίτη χρονιά το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η ΕΡΤ έχει τις περισσότερες πρεμιέρες προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο σε σχέση με τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια. 

Όλες οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

Το Κάνε ότι κοιμάσαι, μία από τις πολλά υποσχόμενες σειρές της νέας σεζόν, κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:00. Η τρίτη σεζόν Τα Καλύτερά μας Χρόνια κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:00.

Νούμερα, η μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και θα προβάλλεται εβδομαδιαία. Το Φλόγα και Άνεμος, που δραματοποιεί τη σχέση του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και θα προβάλλεται εβδομαδιαία. Και οι τέσσερις παραπάνω σειρές θα προβάλλονται στην ΕΡΤ1.

Ο Έρωτας Φυγάς κάνει πρεμιέρα στο OPEN τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα. Περίπου μία ώρα μετά, στις 18:50 ξεκινά και η Άγρια Γη, η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ.

Το Ποιος Παπαδόπουλος κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον Αντ1 και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα είναι αυτή τη στιγμή η μακροβιότερη ελληνική σειρά στην τηλεόραση, και η δέκατη σεζόν της κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στον Alpha.

Η δεύτερη σεζόν του Κι όμως είμαι ακόμα εδώ επιστρέφει με νέα επεισόδια το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00, στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Η μεγάλη μάχη στις 19 Σεπτεμβρίου

Οι δύο πιο επιτυχημένες σειρές της προηγούμενης χρονιάς, ο Σασμός του Alpha και Η Γη της Ελιάς του MEGA, επιστρέφουν φέτος την ίδια μέρα και την ίδια ώρα (βρε κανάλια σατανάδες!). Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 αναμένεται να δοθεί λοιπόν η μεγάλη μάχη για τις δύο σειρές.

Απέναντι στους δύο Γολιάθ, ο Αντ1 αποφάσισε να προβάλλει μία νέα σειρά, το Εκτός Υπηρεσίας. Πρόκειται για μία κωμωδία όμως, οπότε ίσως υπολογίζει στο να κερδίσει το κοινό, στο οποίο δεν αρέσουν οι παραπάνω δραματικές σειρές. Τη σκυτάλη από την κωμική σειρά παίρνουν στις 22:00 οι Παγιδευμένοι, μία σειρά βασισμένη στο τουρκικό σίριαλ Yargi.

Ο ΣΚΑΪ την ίδια μέρα βάζει στην μάχη την πρεμιέρα του Γλυκάνισου στις 21:00, που πραγματεύεται τον έρωτα ένος Μυτιληνιού και μίας Σύριας. Στο μέτωπο του STAR έχουμε την πρεμιέρα του νέου κύκλου του GNTM. Η περσινή χρονιά δεν είχε πάει βέβαια καλά για το ριάλιτι, για αυτό φέτος επένδυσε σε νέους συνεργάτες.

Η μεγάλη, επικείμενη μάχη είναι βέβαια λίγο αδιάφορη στην εποχή του streaming, που μπορείς δεις και τις τρεις σειρές στα web tv των καναλιών ό,τι ώρα θες.