ΣΕΙΡΕΣ

Πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του The Bear

Ο Jeremy Allen White επιστρέφει στον ρόλο του Carmen “Carmy” Berzatto και ακονίζει τα μαχαίρια του.

Είναι μία από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές των τελευταίων ετών. Το The Bear του Christopher Storer, παραγωγής FX, που μας σύστησε τον ταλαντούχο Jeremy Allen White ως τον  Carmen “Carmy” Berzatto, έναν νεαρό πολλά υποσχόμενο σεφ, που επιστρέφει στο Σικάγο μετά τον θάνατο του αδερφού του για να πάρει τα ηνία του οικογενειακού εστιατορίου.

Μας σύστησε επίσης και ένα ακόμα ταλέντο που έχει ο διάσημος σεφ Matty Matheson, αυτό της υποκριτικής, καθώς κρατά τον ρόλο του Neil.

Μετά από δύο σεζόν (είναι τώρα διαθέσιμες στο Disney+), το The Bear επιστρέφει προσεχώς με την τρίτη σεζόν του, που θα κάνει πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια ταυτόχρονα διαθέσιμα στις 27 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικτύου, John Landgraf. 

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο τρέιλερ. Ένα ολιγόλεπτο κλιπ με τον Carmy ξανά στην κουζίνα ενός έρημου πολυτελούς εστιατορίου και την κάμερα να εστιάζει στο βλέμμα του και να μας ταξιδεύει στη συνέχεια, με μια πανοραμική λήψη, στο νυχτερινό Σικάγο.

Σύμφωνα με το Disney+, «ο νέος κύκλος ακολουθεί τον Carmy, την Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard “Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), καθώς εργάζονται σκληρά, για να μετατρέψουν το The Bear, το βρώμικο σαντουϊτσάδικό, σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, ενώ παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την επιχείρηση ζωντανή. 

Πρόκειται για μια καθημερινή, αποτυχημένη μάχη στον χώρο της εστίασης. Ο Carmy πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ και απαιτεί την τελειότητα από το προσωπικό του, το οποίο κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποκριθεί στην πίεση.

Η προσπάθεια του προσωπικού για γαστρονομική αριστεία θα αναβαθμίσει το επίπεδό τους και θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ τους, που κρατούν το εστιατόριο ενωμένο. Όσο τα μέλη της ομάδας πληθαίνουν, κάθε ένα προσπαθεί να εκτελεί τον ρόλο του, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Στον κλάδο της εστίασης, δεν πατάς ποτέ σε σταθερό έδαφος, και σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο προκύπτουν νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι σεφ έχουν μάθει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει, αλλά στο νέο κύκλο θα μάθουμε αν έχουν αυτό που χρειάζεται για να αντέξουν μέχρι την επόμενη μέρα».

Στη σειρά των μισάωρων επεισοδίων πρωταγωνιστούν επίσης οι Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas και Matty Matheson, με τους Oliver Platt και Molly Gordon σε επαναλαμβανόμενους ρόλους. 

Η 3η σεζόν του The Bear θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Disney+.