ΣΙΝΕΜΑ

Στο ‘Dunkirk’ δεν παραδίδονται: 8 τρέιλερ που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εβδομάδα.

Από ιστορικές μάχες και θρύλους του τένις, μέχρι πολυπόθητες ανανεώσεις και τρόμο. Για να δούμε τι θα δούμε.

Dunkirk

Μετράμε τις μέρες αντίστροφα για τον Αύγουστο και όχι μόνο για τις βουτιές μας.

Πρεμιέρα: 24 Αυγούστου

Borg vs. McEnroe

Σουηδική βιογραφική ταινία για τη διαβόητη έχθρα μεταξύ των θρύλων του τένις, Björn Borg και John McEnroe, στο πρωτάθλημα του 1980. Στον ρόλο του δεύτερου ο Shia Lebouf.

Πρεμιέρα:  22 Σεπτεμβρίου (για το Ηνωμένο Βασίλειο)

War for the Planet of the Apes: Legacy

Τώρα έχουμε πόλεμο, αλλά η αρχή έγινε από μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Πριν δεις το ‘War’, κάνε το catch-up σου με αυτό το βίντεο.

Πρεμιέρα: 13 Ιουλίου

Sense8 Announcement

Η δύναμη των φαν αποδεικνύεται ξανά με την ανανέωση του ‘Sense8’, λίγες μέρες μετά την ακύρωσή του από το Netflix. Τα παράπονα των θεατών της σειράς θα μας δώσουν τελικά μία ταινία που θα ολοκληρώσει την ιστορία.

Πρεμιέρα:

Ozark

O Jason Bateman (‘Arrested Development’) σκηνοθετεί 5 από τα 10 επεισόδια του ‘Ozark’. Η σειρά θα διερευνήσει “τον καπιταλισμό, τις δυναμικές της οικογένειας και την επιβίωση μέσα από τα μάτια (οτιδήποτε άλλο παρά) συνηθισμένων Αμερικανών”. Μέσα στις σειρές που πρέπει να τσεκάρεις το 2017.

Πρεμιέρα: 21 Ιουλίου στο Netflix

She’s Gotta Have It

Η Nola Darling του Spike Lee επιστρέφει σ’ αυτό το φρέσκο take της κλασικής ταινίας. Μέσα στις σειρές που πρέπει να τσεκάρεις το 2017.

Πρεμιέρα: 23 Νοεμβρίου στο Netflix

Open Water 3: Cage Dive

Τρεις φίλοι γυρίζουν την οντισιόν του για ένα ακραίο reality show για να βρεθούν τελικά ανάμεσα σε λευκούς καρχαρίες. Ουπς.

Πρεμιέρα:

Polaroid

Μία παλιά Polaroid κάμερα μπορεί και να σκοτώσει αν πάρει τη φωτογραφία σου. Βασισμένο στη μικρού μήκους νορβηγική ομώνυμη ταινία που έκανε γύρο θριάμβου στα φεστιβάλ του 2015.

Πρεμιέρα:  25 Αυγούστου (για την Αμερική)