ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Soraya, τι κάνεις στο ‘Orange is the New Black’;

Εάν σας βάζαμε να μαντέψετε τη νέα guest star των φυλακών του Litchfield, πάμε στοίχημα ότι δε θα τη βρίσκατε.

Πέρυσι τον Μάιο, ο Θοδωρής Δημητρόπουλος –  πιο άσχετος τότε περί μεξικάνικων κι απ’ ότι έχει καταφέρει σήμερα να είναι ο Αμπατζής για ‘Game of Thrones’ – είχε αποπειραθεί προς τιμήν της Mexico Day να εξιλεωθεί για τα κρίματα της εφηβείας του κι έτσι είχε πιάσει τις τρεις μεγάλες μεξικάνικες σαπουνόπερες που είχαν μάθει σ’ εμάς τους υπόλοιπους τι σημαίνει θα σε πιάσω απ’ το μαλλί να σε φέρω δυο-τρεις φούρλες. Το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το να αναγνωρίσει τελικά την υπεροχή της Soraya Montenegro, αυτό το έμβλημα ψυχωτικής κακιάς που έκανε τον Joker να μοιάζει με γατάκι.

Φανταστείτε τις χαρές και τα πανηγύρια στο γραφείο λοιπόν όταν μάθαμε ότι η Itatí Cantoral, η ηθοποιός που κατόρθωσε να γονατίσει ό,τι άλλο είχαμε γνωρίσει ως επιβλητικό εχθρό σε 90 μόλις επεισόδια, όχι μόνο θα συμμετάσχει σε promotional scene για το ‘Orange is the New Black’, αλλά θα αναβιώσει και αυτό το έπος για σκηνή που είχαμε την τύχη να δούμε ένα μεσημέρι που έμοιαζε σαν όλα τ’ άλλα.

Η Soraya δεν έφυγε και ποτέ από τα πράγματα, κυρίως λόγω του Ίντερνετ και των νεότερων γενεών που την έχουν μετατρέψει σε απέθαντο meme. Σύμφωνα με την ίδια την Cantoral, τα memes αυτά είναι ένας από τους λόγους που δέχεται ακόμα σημαντικές προτάσεις για δουλειές. Πλάκα κάνεις, Soraya μου; Τιμή μας.

A photo posted by leslie (@tinks_87) on

A photo posted by @mean_girls_club12 on

Είναι απίστευτο! Θα βάλουν την πιο σημαντική Μεξικάνα κακιά στη φυλακή. Θα προσαρμόσουν τον ρόλο στον τόνο της σειράς και θα την κάνουν φόνισσα.

Και μόνο ο ενθουσιασμός της μας φτάνει. Ο νέος κύκλος του ‘OITNB’ μόλις απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.