© ΣΚΑΙ
ΡΙΑΛΙΤΙ

Survivor: Με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι ο Απόστολος Ρουβάς

Με την αποχώρησή του, μόνο τρεις από τους αρχικούς παίκτες παραμένουν στο παιχνίδι. Βέβαια, τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που συγκέντρωσε σίγουρα θα του γλυκάνουν τον πόνο.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο εκείνος που αποχωρεί είναι ο Απόστολος Ρουβάς. Ο παίκτης ήταν ένας από τους λίγους που είχαν απομείνει, οι οποίοι βρίσκονταν από την αρχή του παιχνιδιού. Υποψήφιοι μαζί του ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Απόστολος Ρουβάς αρχικά ήταν από τους πιο συμπαθείς παίκτες στο κοινό. Στην πορεία του Survivor, και με την είσοδο των νέων παικτών, ο Απόστολος Ρουβάς δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά στα αγωνίσματα, και εμφανιζόταν τελευταίος στα στατιστικά.

Δεν εμπλεκόταν ιδιαίτερα στους καυγάδες, έτσι δεν πρωταγωνιστούσε ούτε σε viral βίντεο ούτε στα tweets.

Όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, οι συμπαίκτες του δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, μετά από πολλές εβδομάδες συνεχόμενων εντάσεων.

Η αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά

Κάποιοι σχολίασαν στα social media ότι ο Απόστολος Ρουβάς δεν αποχώρησε επειδή δεν τον ψήφισε το κοινό, αλλά γιατί εξυπηρετούσε το σενάριο και τον Ατζούν. Επειδή όπως είπαμε δεν είχε έντονη παρουσία στο Survivor, αλλά αμειβόταν με 3.500 ευρώ την εβδομάδα, η παραμονή του δεν συνέφερε πλέον. Κάτι ανάλογο φημολογούταν ότι έγινε και με την απρόσμενη αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Ό,τι και να ισχύει, τα 66.500 ευρώ με τα οποία αποχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς, θα του γλυκάνουν τον πόνο.

Με την αποχώρησή του, οι μόνοι από τους αρχικούς παίκτες που βρίσκονται στο Survivor είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Για την τελευταία όμως, έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι αποχωρεί σύντομα οικειοθελώς.