ΘΕΑΤΡΟ

Τα ‘Ραδίκια Ανάποδα’ ανεβαίνουν από τη θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout

Ο Γιώργος Γαλίτης δανείζει για πρώτη φορά τη μαύρη κωμωδία του, για καλό σκοπό.

Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout της Equal Society, παρουσιάζει στις 9 Οκτωβρίου, στο Θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ, στις 19.30 μ.μ. την παράσταση, ‘Τα Ραδίκια Ανάποδα’ του Γιώργου Γαλίτη. Μια μαύρη κωμωδία που θα σας κάνει να πεθάνετε από τα γέλια.

Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Γαλίτης δανείζει το δημιούργημα του, κι αυτό το κάνει ξεχωριστά για την θεατρική ομάδα Walkabout της Equal Society.

Το έργο ‘Τα Ραδίκια Ανάποδα’ είναι μια καταπληκτική σάτιρα της κοινωνίας, όπου το black humor έχει την τιμητική του. Τα ξεκαρδιστικά κείμενα του δημιουργού θα ζωντανέψουν στο Θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του μέλους της Equal Society, Παναγιώτη Δορλή.

Η θεατρική ομάδα αστέγων για ακόμη μια φορά, σας θέλει στο πλευρό της. Για τους συμπολίτες μας, που μέρα με τη μέρα δίνουν το δικό τους αγώνα να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους, ένα γεμάτο θέατρο είναι η δικαίωση των προσπαθειών τους.

Λίγα Λόγια για τη Θεατρική Ομάδα Walkabout της Equal Society

Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout της Equal Society αποτελεί τη μοναδική θεατρική ομάδα στην Ελλάδα από συμπολίτες μας που οι συγκυρίες τους οδήγησαν στην αστεγία και την κοινωνική περιθωριοποίηση.

Κάθε ημέρα μέσα από τη δραματοθεραπεία, την καθημερινή συνεργασία που απαιτείται στις πρόβες και τη διαρκή έκθεση που προϋποθέτει το Θέατρο, τα μέλη της θεατρικής ομάδας, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους και να επιστρέψουν σε αυτό που εμείς ονομάζουμε κανονικότητα. Με προβλήματα βαριά στις πλάτες τους και όμως τα καταφέρνουν. Με τις δυσκολίες τους, αλλά συνεχίζουν να αντιμάχονται, αρνούμενοι να επιτρέψουν στη λέξη άστεγος να τους προσδιορίσει.

Οι ηθοποιοί μας στις 9 Οκτωβρίου στις 19.30 το απόγευμα, στο Θέατρο Σταθμός,(οδός Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο) θα υπερβούν για ακόμη μια φορά τον εαυτό τους μεταφέροντας παράλληλα στο κοινό ένα αυθεντικό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Για να παραλάβετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, κάντε εγγραφή εδώ: Eventora – Τα Ραδίκια Ανάποδα

Αντί… Στεφάνου: Μπορείτε να φέρετε μια σακούλα τρόφιμα για τη δομή κοινωνικού συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» της Equal Society.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 7051841

Ζωή σε όλους μας!

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ WALKABOUT:

H θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout συνεχίζει ακάθεκτη
Το ‘Νησί των Σκλάβων’ ζωντανεύει από τη θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout