ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Boys: Μη δεις το νέο τρέιλερ της σειράς στο γραφείο

«Ρίξε λέιζερ στα γ@αμημένα τα βυζιά μου”: Όταν ξέρεις πως βλέπεις τρέιλερ του 'The Boys' και όχι οποιασδήποτε άλλης σειράς.

H δεύτερη σεζόν του ‘The Boys’ είδε το αιματοκύλισμα της πρώτης και είπε challenge accepted. To Amazon είχε ήδη λυγίσει μπροστά σε μια NSFW της σειράς που ζήτησε να κοπεί, και μιλάμε για ένα show που εμπεριείχε erotica με δελφίνια, εκρηκτική πρωκτολειχία, και βόμβες σε σημεία του σώματος όπου δεν θα έχουν ποτέ καμία δουλειά οι βόμβες.

Το ‘The Boys’ θα επιστρέψει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video και, μετά την πρεμιέρα των τριών πρώτων επεισοδίων που θα προβληθούν όλα μαζί, το δίκτυο θα κυκλοφορήσει τα υπόλοιπα πέντε σε εβδομαδιαία βάση. Είναι σαφές πως το Amazon προσανατολίζεται σε ένα πιο παραδοσιακό release γιατί το ‘Boys’ ήταν χιτ και άρα θα προτιμούσαν να μπορούσε να κρατήσει το hype του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ένα γερό δεκαπενθήμερο.

Όπως θα δεις στο παρακάτω NSFW τρέιλερ της σειράς, οι Seven και η επιρροή τους φαίνεται να έχουν γίνει ακόμα ισχυρότερα, με τον νέο χαρακτήρα της Stormfront με τη φανταστική Aya Cash (You’re The Worst) που αντικαθιστά τον Translucent στην ομάδα να αναδεικνύεται ως ένας ακόμη κακός που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα Boys.

Στο παρακάτω τρέιλερ ένα παιδί ρίχνεται από ταράτσα, ένα πλοίο ξεκοιλιάζει μία φάλαινα (τι έχει κάνει η θαλάσσια ζωή στο ‘The Boys’, αλήθεια όμως), και ένας χαρακτήρας λέει “έλα τώρα, μην είσαι γατάκι, ρίξε λέιζερ στα γ@αμημένα τα βυζιά μου”, οπότε ας μην το δεις στο γραφείο σου καλύτερα. Αν είσαι σε παραλία, πάτα play ελεύθερα:

Το ‘The Boys’ επιστρέφει στις 4 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video.

Γιατί το ‘Παρασκευή και 13’ κατάφερε να γίνει ένα από τα επικερδέστερα slasher franchises στην ιστορία του σινεμά; Ποιο ήταν το ορίτζιναλ τέλος της ταινίας και ποιο είναι το κρυφό μήνυμα πίσω από τη μουσική της; Πώς συνδέεται με τα slashers που ακολούθησαν και τι έχουμε να δηλώσουμε για τα Final Girls του είδους; Αυτά και πολλά περισσότερα στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες!