ΣΚΑΙ
SURVIVOR

Το μαλλί του Αλέξη Παππά λέει τη δική του αλήθεια μετά το Survivor

Ο Αλέξης Παππάς παρουσιάστηκε αγνώριστος μετά το Survivor με κατάλευκο μαλλί και χωρίς μούσι.

Καλώς ή κακώς ο Αλέξης Παππάς ήταν ένας από τους παίκτες που σχολιάστηκαν περισσότερο στο φετινό Survivor. Ο «κακός» της Κόκκινης (μετά της μπλε και μετά πάλι της κόκκινης) ομάδας κατάφερνε με τα λόγια και τις ενέργειές του, να δυναμιτίζει το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο κι έτσι τη στιγμή της αποχώρησής του, αρκετοί από τους υπόλοιπους παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Ένα από εκείνα που θα μας μείνουν από τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο Survivor, είναι και το μαλλί του. Βλέπεις, ο ηθοποιός (και μοντέλο) μπήκε στο παιχνίδι με κατάμαυρα μαλλιά (όπως ακριβώς τον θυμόμασταν από τη συμμετοχή του στις 8 Λέξεις), αλλά όσο περνούσαν οι μήνες τον βλέπαμε να αλλάζει λουκ.

Το μαλλί του Παππά έγινε γκρίζο, πορτοκαλί, καστανό και γενικά πήρε μια περίεργη τροχιά, κάνοντας πολλούς χρήστες του Twitter να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως τα βάφει. Αυτό επιβεβαίωσε και η κομμώτριά του, Άννα Ζαφειράτη Σκούρτη, όταν μίλησε τον Μάρτιο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Όπως επιβεβαίωσε, «το μαλλί του είναι κατά 80% λευκό, αλλά είναι πολύ μικρός για να το αποδεχθεί. Οπότε λόγω της δουλειάς του αναγκάζεται να τα βάφει. Κάνουμε ημιμόνιμες βαφές και μετά από τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο, όλο αυτό είχε ξεθωριάσει. Πριν μπει στο παιχνίδι, το μεγαλύτερο άγχος του ήταν το μαλλί του. Ευτυχώς δεν είχαν καθρέφτη όσο βρίσκονταν στο Survivor».

To νέο λουκ του Αλέξη Παππά μετά το Survivor

Πλέον ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται εκτός Survivor και σίγουρα θα έχει δει όλα αυτά που σχολιάζονταν για το μαλλί του. Έτσι, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τολμηρή ανανέωση του λουκ του.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην παίκτης της Κόκκινης Ομάδας στο Instagram, εμφανίστηκε ξυρισμένος, με κοντό λευκό-γκρίζο μαλλί, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες. Μάλιστα, πόζαρε μπροστά από μια σκακιέρα, γράφοντας πως «εγώ είμαι εγώ, εσύ είσαι εσύ, ποιος είναι ποιος;»

Πλέον το μαλλί του Αλέξη Παππά λέει τη δική του αλήθεια μετά το Survivor.